Canvi d' ús a Sant Gervasi

Si tens un espai ampli que no estàs usant ja que no compleix amb les normatives adequades per a l’activitat que desitges realitzar, nosaltres podem ajudar-te. El canvi d’ús és una alternativa ideal per a tu si disposes d’un local comercial o magatzem que desitges reformar per convertir-lo en un espai habitable.

Gràcies a Rumco i al nostre equip d’experts, podràs donar-li una nova vida al teu local o espai i gaudir d’ un lloc 100% habitable que compleixi amb la normativa vigent. Ens reunirem per escoltar les teves idees i convertir-les en l’espai dels teus somnis.

La nostra dilatada trajectòria i la plena satisfacció dels nostres clients ens avalen. Descobreix tot el que necessites per a un servei de canvi d’ús a Sant Gervasi i per què Rumco és sens dubte la teva millor opció.

Obra nova convencional

Requisits per realitzar un canvi d' ús

Com és lògic, quan vols convertir un espai no habitable en un de habitable, cal complir amb tots els requisits legals que imposi l’ajuntament en qüestió, en aquest cas el de Sant Gervasi.

Ens assegurarem de conèixer a la perfecció la llei vigent que aplica en l’ obtenció del permís de construcció i d’ habitabilitat perquè no tinguis cap problema. Després seguirem els procediments adequats de planificació i vetllarem perquè es compleixin els codis de salut i seguretat, respectant l’ estètica i els elements comuns.

Empresa experta en canvi d'ús a Sant Gervasi

A Rumco estem segurs de ser la teva millor opció per dur a terme un servei de canvi d’ús. Ja sigui a Sant Gervasi o a qualsevol altra ciutat de la província de Barcelona, t’oferim un servei professional prestant atenció als detalls.

La nostra expertesa en la indústria i la nostra profunda familiaritat amb les regulacions regionals i els estàndards d’edificació ens capaciten per proporcionar alternatives robustes i factibles per a qualsevol classe de transformació de funcionalitat que estiguis avaluant.

Tant si planeges convertir un magatzem en un modern loft residencial com si estàs pensant a transformar un local comercial en un acollidor habitatge, som aquí per fer realitat la teva visió.

És rendible fer un canvi d'ús a Sant Gervasi?

En primer lloc, aquesta zona de Barcelona és coneguda pel seu atractiu i alta demanda tant per a residents com per a negocis. En canviar l’ ús d’ una propietat a Sant Gervasi, es poden aprofitar oportunitats comercials o residencials que podrien generar un retorn d’ inversió significatiu.

La demanda d’habitatges a Sant Gervasi és constant, cosa que fa que la inversió en la conversió d’una propietat en un apartament, per exemple, pugui generar ingressos consistents a través del lloguer. A més, la zona compta amb una infraestructura ben desenvolupada, la qual cosa augmenta el valor de les propietats.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en Rumco per al teu canvi d'ús a Sant Gervasi?

A Rumco, som la millor elecció per al teu projecte de canvi d’ús a Sant Gervasi per aquestes raons:

Atenció personalitzada

Oferim una atenció personalitzada que s’adapta als teus requeriments específics. Ens involucrem estretament contigo per entendre les teves metes i preocupacions, i personalitzem el nostre enfocament per garantir que el teu projecte de canvi d’ús a Sant Gervasi s’ajusti a les teves expectatives.

coneixement del sector

La nostra àmplia experiència i profund coneixement del sector immobiliari a Sant Gervasi són inigualables. Estem al tant de les regulacions locals, tendències del mercat i oportunitats úniques que aquesta zona ofereix. El nostre coneixement del sector ens permet brindar-te assessorament expert i estratègies efectives per maximitzar el valor de la teva inversió.

Equip professional

A Rumco, comptem amb un equip de professionals altament qualificats en arquitectura, enginyeria i gestió de projectes. Treballem en col·laboració estreta amb experts locals i contractistes confiables per garantir que el teu projecte es dugui a terme de manera eficient i complint amb els més alts estàndards de qualitat. El nostre equip està compromès a aconseguir resultats excepcionals per a cada client.

Trasparència

Entenem que la claredat en cada etapa del procés és essencial per a la satisfacció dels nostres clients. Et mantindrem informat en tot moment, des dels costos inicials fins al progrés del teu projecte. La nostra honestedat i obertura són la base d’una col·laboració exitosa i de confiança.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Realitzar un canvi d’ ús de local a habitatge pot ser una tasca complexa i laboriosa a causa de la normativa que comporta. Poseu-se en contacte amb nosaltres avui mateix per assegurar-se que el seu canvi d’ús es realitza de forma eficient i experta.

Altres serveis de Rumb

A més de realitzar serveis de canvi d’ús, a Rumco som també especialistes en altres serveis com reformes integrals, disseny d’interiors i previsualització 3D del teu projecte.

Quins projectes de canvi d'ús realitzem a Sant Gervasi?

Aquests són els tipus de canvi d’ ús que duem a terme:

de local a habitatge

Si tens un local comercial i vols fer-lo habitable, nosaltres podem ajudar-te. Revisarem tots els permisos i requisits necessaris perquè obtinguis la cèdula d’ habitabilitat.

d' oficina a habitatge

També podràs transformar les teves oficines a la teva nova llar, sempre que complim amb tots els requisits legals.

de magatzem a habitatge

Tens un gran magatzem que no utilitzes i vols treure-li partit? Gràcies al canvi d’ús podràs habitar-lo sense cap problema o fins i tot llogar-lo per obtenir uns ingressos extra.

Pressupost per a canvi d' ús a Sant Gervasi

Ens assegurarem de donar-te un pressupost transparent i sense sorpreses d’última hora. Contacta’ns i avaluarem el teu projecte sense compromís per donar-te una resposta al més aviat possible.

Exemples de canvi d'ús a Sant Gervasi

Aquests són exemples d’alguns projectes que ja hem completat amb èxit a la ciutat.

On més realitzem construcció projectes de canvi d'ús

Portem a terme els nostres projectes en aquestes altres ciutats de Barcelona.

Vols saber si treballem a la teva localitat? Contacta’ns i et respondrem al més aviat possible.

Canvi d'us/cambio de uso

Canvi d' ús a SANT QUIRZE

Canvi d'us/cambio de uso

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida