Canvi d' ús a Sant Cugat

Si tens un local comercial o un magatzem i vols transformar-lo en un espai totalment habitable i que compleixi amb tots els requisits urbanístics, estàs en el lloc correcte. A Rumco, som especialistes en canvi d’ús per a tot tipus d’immobles, gràcies al nostre equip de professionals que compta amb una dilatada trajectòria en el sector.

Dona-li una nova vida al teu local i gaudeix dels avantatges de tenir un espai habitable a un preu magnífic. Escoltarem les teves idees i necessitats per oferir-te un projecte que s’adapti a tu en tot moment.

Descobreix tot el necessari per dur a terme el teu canvi d’ús a Sant Cugat i per què hauries de confiar en Rumco com els millors especialistes en aquest tipus de projectes.

construcció i gestió

Requisits per realitzar un canvi d' ús a Sant Cugat

A l’ hora de canviar l’ ús d’ una estructura o un terreny cal tenir en compte alguns elements. Qualsevol canvi d’ ús requereix els procediments de planificació adequats i l’ aprovació de l’ autoritat urbanística local. Comprovar si la modificació compleix tots els requisits de la política local, inclosos els codis de construcció, els perills per a la salut i la seguretat, la història del lloc, etc., és un altre pas d’ aquest procés.

A més, per assegurar-se que el canvi d’ ús previst no dóna lloc a cap infracció, podria ser necessari obtenir el consentiment d’ altres departaments o organismes, en funció del canvi d’ ús que es demani.

Especialistes en canvi d'ús a Sant Cugat

A Rumco, som líders en el camp dels canvis d’ús a Sant Cugat. El nostre equip de professionals altament capacitats s’assegura de guiar-te a través de tot el procés, des de la conceptualització fins a la implementació, fent que el teu projecte compleixi amb tots els requisits i regulacions.

La nostra experiència en el sector i el nostre profund coneixement de les polítiques locals i els codis de construcció ens permeten oferir solucions sòlides i viables per a qualsevol tipus de canvi d’ús que estiguis considerant.

Ja sigui que estiguis transformant un magatzem en un modern loft residencial o convertint un local comercial en un acollidor habitatge, som aquí per fer que la teva visió es faci realitat.

És rendible fer un canvi d'ús?

Realitzar un canvi d’ ús a Sant Cugat pot ser una inversió altament rendible en diversos aspectes:

  • Valor afegit a la propietat: les propietats residencials solen tenir un valor més alt per metre quadrat que les comercials, cosa que podria resultar en un retorn d’ inversió favorable.
  • Demanda del mercat: si hi ha una escassetat d’habitatges i una alta demanda a Sant Cugat, és més probable que el canvi d’ús sigui rendible, ja que podrà atreure compradors o llogaters interessats.
  • Costos de conversió: és important calcular els costos de construcció, renovació i adequació per determinar si la inversió és factible en comparació amb el valor potencial agregat.
  • Lloguer o venda: el lloguer podria proporcionar ingressos regulars al llarg del temps, mentre que la venda podria brindar un retorn d’inversió més ràpid però únic.
  • Regulacions i permisos: és fonamental comptar amb un pla clar i realista per evitar retards i despeses inesperades.
  • Tendències del mercat: avaluar les tendències actuals i futures del mercat immobiliari a Sant Cugat pot ajudar a prendre millors decisions sobre el canvi d’ús.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en Rumco per al teu canvi d'ús a Sant Cugat?

Entenem que cada projecte és únic i personal, per la qual cosa treballem estretament contigo per comprendre les teves necessitats, preferències i objectius. El nostre enfocament col·laboratiu garanteix que el resultat final sigui un espai habitable que reflecteixi el teu estil de vida i compleixi amb les teves expectatives.

Cents de casos d' èxit

La nostra cartera de cents de casos d’èxit donarà suport a la nostra experiència i compromís. Hem transformat diverses propietats comercials i magatzems en espais habitables d’alta qualitat

coneixement del sector

Els nostres experts estan al tant de les regulacions urbanístiques locals, els codis de construcció i les tendències del mercat. Aquest coneixement ens permet oferir-te solucions sòlides i adequades a les teves necessitats.

Gestió eficaç

Manegem tots els aspectes, des de la planificació fins a la implementació, per assegurar-nos que tot estigui en ordre i dins del termini establert. La teva tranquil·litat és la nostra prioritat.

Professionals eficients

Des d’arquitectes i dissenyadors fins a enginyers i especialistes en permisos, tots estan compromesos a assegurar que el teu canvi d’ús es realitzi de manera eficient i professional.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Realitzar un canvi d’ ús de local a habitatge pot ser una tasca complexa i laboriosa a causa de la normativa que comporta. Poseu-se en contacte amb nosaltres avui mateix per assegurar-se que el seu canvi d’ús es realitza de forma eficient i experta.

Altres serveis de Rumb

Realitzem altres projectes com obra nova, reforma integral o decoració d’interiors, a més d’oferir-te assessorament tècnic personalitzat per als teus projectes.

¿Qué proyectos de cambio de uso realizamos en Sant Cugat?

Descobreix alguns exemples dels nostres últims projectes a la localitat:

de local a habitatge

Transformem locals comercials en agermanats habitatges habitables. El nostre equip s’assegura que la transició sigui fluida i que es compleixin tots els requisits per convertir l’espai en una llar còmode i funcional.

d' oficina a habitatge

Si tens una oficina que ja no necessites, podem ajudar-te a transformar-la en un espai residencial modern. Maximitzem l’ús de l’espai disponible i dissenyem interiors que s’adaptin a les teves necessitats.

de magatzem a habitatge

Els magatzems poden convertir-se en espais habitables únics. Amb la nostra experiència en disseny i construcció, podem convertir un magatzem en un habitatge atractiu i espaiós, mantenint la integritat estructural.

Pressupost per a canvi d' ús a Sant Cugat

L’envergadura del projecte influeix en el seu cost. La mida del pressupost dependrà de la ubicació de la propietat, el tipus i el moment de l’ execució.

Cada canvi d’ús a Sant Cugat és diferent, i Rumco elabora pressupostos a la mida de cada client. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem el teu pressupost al més aviat possible.

Exemples de canvi d'ús a Sant Cugat

Aquí pots veure alguns exemples de projectes de canvi d’ús ja acabats amb èxit.

On més realitzem construcció projectes de canvi d'ús

No només executem els nostres projectes a Sant Cugat. Descobreix totes les localitzacions on operem.

Vols saber si treballem a la teva localitat? Contacta’ns i et respondrem al més aviat possible.

Canvi d'us/cambio de uso

Canvi d' ús a SANT QUIRZE

Canvi d'us/cambio de uso

Canvi d' ús a a Sant GERVASI

Canvi d'us/cambio de uso

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida