REhabilitacions INTEGRALS

Rehabilitacions Integrals i Parcials

A Rumco disposem d´una amplia experiència en rehabilitacions integrals d´habitatges, rehabilitacions parcials i ampliacions.

El nostre objectiu davant de qualsevol rehabilitació és aconseguir una millora de l’espai, és per això que desenvolupem cada un dels projecte des de zero amb la idea que el client té en ment. Una bona distribució, la millora de la il·luminació i l’estètica del lloc, son les premisses més importants per tal de poder convertir el nou espai en un espai més habitable, acollidor, funcional i que transmeti el major benestar als clients.

Tots els nostres projectes s’entreguen en format d’imatge 3D (renders) per tal de que el client pugui fer-se una idea de com quedarà la rehabilitació un cop finalitzada.

A banda de rehabilitacions integrals, també rehabilitem tot tipus d’espais: reformes de pisos i cases, banys, cuines, reformes per obtenir millores d’energètiques, etc.

DAVANT D’UNA UNA REAHBILTACIÓ SEMPRE PRIORITZEM:

OPTIMITZAR L’ESPAI
Treballem cada projecte partint de zero i enfocant-lo de manera única. El nostre objectiu és plantejar una distribució de l’espai traient-li el màxim partit.+

MÀXIMA FUNCIONALITAT.
Un espai funcional, adaptat a les seves necessitats i requisits.

ADAPTABILITAT
És molt important saber adaptar l’espai a rehabilitar a les necessitats del client. Tan sols d’aquesta manera podem obtenir el seu màxim confort.