CASES OBRA NOVA PREFABRICADES PASSIVES i CONVENCIONALS

COM EXECUTEM ELS PROJECTES DE CONSTRUCCIÓ D’OBRA NOVA?

A Rumco acumulem una àmplia experiència en la construcció d’obra nova en l’àmbit residencial i comercial.
Al llarg d’aquets anys, Rumco ha sabut combinar la qualitat tant de projectes propis com d’aliens.

Ens encarreguem de construir i produir projectes d’ habitatges particulars en qualsevol àmbit.

En els nostres inicis, la totalitat de les cases que construíem d’obra nova, les executàvem amb el sistema constructiu tradicional, el formigó. En els últims anys, a Rumco, ens hem posat com a objectiu propiciar la reducció de l’empremta mediambiental. Per això, vam endinsar-nos en la construcció de cases passives.
Amb aquest mètode es treballa amb materials naturals, fet que fa que aquests habitatges siguin altament eficients a nivell de climatització i generin beneficis de salut a les persones que hi viuen.

Tot i que treballem per estar cada dia més especialitzats en aquest sistema constructiu, seguim oferint la construcció tradicional des d’una perspectiva més sostenible, reduint d’aquesta manera l’impacte que generem.

DIGA’NS COM T’AGRADA
En funció de la idea que cadascun dels nostres clients té en ment, en conjunció amb el nostre equip d’arquitectura, determinem quin és el tipus de construcció que millor s’adapta a les seves necessitats.

SEGUIMENT TERMINIS
Coneixeràs exactament totes les fases i els temps d’execució i entrega de cadascuna. A Rumco treballem fent el seguiment dels nostres industrials per tal de que es compleixin els terminis acordats.

MATERIALS SOSTENIBLES
L’objectiu de Rumco és reduir al màxim la demanda energètica, des del disseny, els materials, la construcció i fins a les instal·lacions.

CLAU EN MÀ
Si així ho desitja el client, ens encarreguem de tot, prioritzant la qualitat de tots els materials i encarregant-nos de l’organització i la gestió de cada una de les fases de l’obra fins a l’entrega de les claus.

PASIVAS

CONVENCIONAL