REFORMES INTEGRALS A TERRASSA

Necessites un servei de reformes integrals a Terrassa? Amb una dilatada experiència al sector, a Rumco apostem per l’equilibri entre la qualitat i la satisfacció del client, que ens situa com un referent del sector.

El nostre equip està certificat per oferir una àmplia varietat de solucions a través de l’excel·lència tècnica, ja sigui en un complex residencial o en un edifici administratiu. No et conformis amb qualsevol proveïdor de serveis: confia el teu projecte de reformes i construcció a experts que fa dècades que proporcionen solucions de qualitat.

Canvi d'us/cambio de uso

Com executem les nostres reformes integrals a Terrassa?

A Rumco garantim que les nostres reformes es duen a terme amb una planificació eficaç i una execució acurada.

En primer lloc elaborem un pla d’acció -que inclou objectius, com s’assoliran i quins recursos s’utilitzaran- així com que cada pas estigui estructurat de manera que sigui realista i assolible. En segon lloc, a l’hora d’executar el pla, designem un equip d’experts, formats al sector de la construcció i disposades a donar el millor de si mateixes per a l’èxit del projecte.

Per acabar, establim mesures de control de la qualitat al llarg de tot el procés per garantir que tot s’ha executat correctament i es compleixen els objectius desitjats de principi a fi. D’aquesta manera, les nostres reformes integrals es poden convertir en realitat i produir els resultats desitjats.

EXPERTS EN REFORMES INTEGRALS A TERRASSA

A Rumco, tenim el coneixement i l’experiència per assegurar-nos que els nostres projectes es facin bé a la primera.

Amb una dilatada experiència al sector, el nostre equip s’especialitza en reformes integrals per a propietats comercials, residencials i industrials. Operem a tota Terrassa, tant si busca una renovació total com si només desitja realitzar algunes petites millores, els nostres professionals treballaran amb vostè a cada pas del camí per assegurar-se que la nostra reforma compleix tots els teus criteris.

El nostre compromís amb excel·lència i professionalitat ens converteix en un dels reformistes més fiables de Terrassa. Confieu en Rumco per al seu proper projecte, no se’n penedirà!

QUINES REFORMES REALITZEM A TERRASSA?

Cuines

Ens esforcem per fer realitat la cuina dels teus somnis i ens assegurem que gaudeixis tant del procés com dels resultats. Els nostres especialistes ben formats treballaran amb vostè a la reforma, assegurant-se que totes les seves necessitats es compleixin, treballant per a la creació de la seva cuina perfecta.

Banys

Les reformes de banys són una part important de qualsevol projecte de renovació de la llar. Des de canviar les canonades fins a instal·lar nous accessoris i electrodomèstics, us podem ajudar a dissenyar el bany perfecte que s’adapti a les vostres necessitats individuals. Estem especialitzats en totes les facetes de la renovació de banys, incloent-hi la remodelació, la renovació de rajoles, l’actualització d’accessoris i molt més.

Salons

Si voleu emprendre un projecte de renovació d’un saló, és important trobar una empresa amb experiència com Rumco que compti amb els coneixements i l’habilitat necessaris per completar el treball amb resultats de qualitat. T’aconsellem sobre els millors materials per a la teva sala d’estar, així com les millors formes innovadores de crear un equilibri entre cost, temps, disseny i comoditat.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST ARA

Per què confiar en la nostra empresa de reformes a Terrassa?

Rumco és l’opció més fiable quan es tracta de reformes integrals a Terrassa. Entenem que cada projecte és únic i el nostre equip de professionals pot oferir solucions personalitzades per a les necessitats dels nostres clients.

Hem perfeccionat un procés que ens permet oferir resultats d’alta qualitat, des de la planificació i implementació del disseny fins a la construcció i els tocs finals. Els nostres arquitectes i enginyers titulats estan plenament qualificats per dur a terme qualsevol tasca que impliqui planificació, paperassa, normativa o càlculs. Tots els materials utilitzats són de la màxima qualitat, cosa que garanteix que el seu projecte serà durador, segur i complirà les normes de seguretat nacionals.

Quan escull Rumco, pot estar segur que rebrà un projecte a mida lliurat a temps, dins del pressupost i sempre amb el més alt nivell de professionalitat i servei al client.

PuntualiTAT

Una de les pedres angulars dels nostres serveis de renovació de vivendes és garantir la finalització puntual de les obres. Entenem que el temps és un bé valuós i que és fonamental acabar els projectes dins del termini especificat. Per això garantim el compliment dels terminis dels seus projectes de reforma de la llar: no importa com de ràpid necessiti acabar la feina o com sigui d’extens, ens esforçarem per mantenir-nos en el bon camí i oferir resultats d’alta qualitat de forma eficient. El nostre equip de professionals experimentats es dedica a lliurar una feina excepcional d’acord amb els vostres requisits de calendari i pressupost. Pot confiar en nosaltres per fer una feina excepcional que compleixi totes les seves expectatives.

Professionalitat

A Rumco, ens sentim orgullosos dels nostres serveis d’alta qualitat que atenen les necessitats de renovació dels clients a Terrassa. Després d’haver treballat en innombrables projectes amb èxit, el nostre equip de professionals certificats té experiència en tots els aspectes de la reforma. Entenem que casa seva és una extensió de la seva personalitat, i oferim solucions flexibles per ressaltar la seva bellesa, tenint en compte el pressupost i les preferències del client. Amb la transparència empresarial com a principi rector i àmplies garanties que recolzen la nostra tasca, estem orgullosos de ser considerats un dels serveis de reformes més fiables de Terrassa.

AcabaTS premium

Ens comprometem a oferir acabats de primera qualitat. El nostre enfocament integral garanteix que els nostres clients rebin productes i serveis del més alt estàndard disponible. El compromís amb l’excel·lència ha estat el nostre valor fonamental des del primer dia, i ens esforcem per mantenir aquest estàndard a cada tasca empresa. Mai deixem d’aprendre per poder garantir un treball superior a cada treball, independentment de la seva complexitat o mida. El resultat és un acabat elegant que aportarà un caràcter estètic únic a casa o lloc de treball.

Materials de caliTAT

Les millors feines de remodelació de la llar utilitzen materials de la més alta qualitat que perduraran en el temps. A la nostra empresa, entenem bé aquestes necessitats i ens assegurem d’utilitzar només els millors components quan realitzem reformes integrals a casa teva. Mitjançant lús de materials dalta qualitat, proporcionem un producte que és fort, fiable, i durador. Això també pot afegir un valor significatiu a la vostra propietat depenent del projecte. Us garantim que rebreu el millor servei possible, així com materials i subministraments de primer nivell amb cada treball realitzat.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost

Altres Serveis de Rumco

A més de realitzar reformes integrals, a Rumco també som especialistes en desenvolupar altres serveis com:

Reformes d'habitatges

Pressupost per a reformes integrals a Terrassa

Si està buscant un pressupost fiable i assequible per a la reforma de casa seva a Terrassa, podem ajudar-lo! El nostre equip de professionals experimentats avaluarà l’abast del treball que s’ha de fer i us proporcionarà un pressupost detallat adaptat al vostre pressupost. Estem orgullosos del nostre compromís amb la qualitat i ens assegurem que els nostres clients rebin una experiència professional al llarg del projecte de reforma. Des de la presa de les mesures necessàries fins a la gestió eficaç del temps i els recursos, oferim resultats que superen les expectatives, i tot això dins del pressupost assignat! Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per sol·licitar un pressupost i comencem a fer realitat la casa dels seus somnis.

Exemples de reformes integrals a Terrassa

Els nostres projectes ens avalen. La millor manera de conèixer-nos i veure com treballem el dia a dia, és que vegis una sèrie d’exemples d’obres noves a Terrassa. Descobreix de la mà de Rumco com treballem i visualitza com serà la teva futura llar.

On més realitzem LES reformes integrals

A més de realitzar la nostra activitat a l’àmbit local, també executem obres noves en altres localitzacions repartides per tota la geografia catalana.

ReformEs integrals A SANT QUIRZE

Reforma integral

ReformEs integrals A SanT GERVASI

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT I A ​​MIDA