Habitatges passius a Terrassa

Has pensat com pot ser viure en una casa passiva a Terrassa ? Una preocupació comuna en tota persona quan decideix adquirir un nou habitatge és la comoditat que hi tindrà. Sentir-te protegit i segur a casa teva és un factor fonamental, i per això necessites passar el mínim fred o calor possible .

Quan arriben aquests mesos de l’any en què les temperatures són més extremes, és normal sentir-se incòmode a casa teva i acudir a aparells com calefaccions o aires condicionats per millorar la sensació tèrmica. Això comporta una despesa d’energia important i, per tant, una despesa econòmica que pot ser inassumible a final de mes.

A Rumco, volem oferir als nostres clients solucions modernes per a la gent moderna. Les cases passives són una de les últimes tendències en arquitectura i nosaltres hi som especialistes. A continuació, t’ho expliquem tot sobre les cases passives i per què haurien de ser una gran opció a considerar.

Obra nova casa pasiva

Com fem els nostres habitatges passius a Terrassa?

Una casa passiva ha de tenir una sèrie de característiques fonamentals per aconseguir un confort tèrmic adequat. Això s’aconsegueix amb un bon estudi previ que inclou la localització del terreny i el posterior habitatge, les dimensions d’aquest i els materials que es fan servir en la construcció.

  • En primer lloc, cal reduir la pèrdua de calor acumulada dins de la casa. Per això, cal optimitzar l’aïllament i assegurar-se que no hi hagi fuites d’aire a finestres, portes o petites esquerdes.
  • Per fer-ho, s’analitza la impermeabilitat d’aire amb proves de segellat. A més, podràs evitar l’aparició de floridura i fongs a zones amb excés d’humitat. Això ajuda a conservar millor la casa a llarg termini.
  • Els murs i terres d’una casa passiva són punts clau per garantir un òptim aïllament tèrmic. Un arquitecte especialitzat haurà d’examinar el clima de la zona i adaptar-hi murs i terres amb eficàcia.
  • Per descomptat, parar atenció a portes i finestres és també crucial. En el cas d’aquestes últimes, se solen aplicar tècniques com ara finestres de triple vidre o fins i tot miralls reflectants per evitar l’acumulació de calor.
  • Finalment, una casa passiva garanteix una ventilació eficient que farà que gaudiu d’aire net i fresc durant tot l’any. A més de ser eficaç, ha de ser equilibrat, és a dir, ha d’entrar i sortir la mateixa quantitat d’aire. Tot i que l’aire fred que entra escalfarà l’aire calent que surt, no s’han de barrejar.
  • Així, doncs, una casa passiva no hauria de necessitar sistemes convencionals de refrigeració o calefacció , i el consum anual d’energia seria un 90% inferior al d’un habitatge típic: menys de 15 kWh/m2.

En què consisteix una casa passiva?

Una casa passiva neix de la idea que la despesa energètica en aire condicionat i calefacció es pot reduir i tornar fins i tot innecessària. Això es basa en la poca eficiència de la construcció tradicional pel que fa a l’aïllament tèrmic.

Per això, una casa passiva és una casa de baix consum energètic que intenta minimitzar tot el possible les pèrdues de calor per mantenir una temperatura confortable durant tot l’any. Això només és possible gràcies a un equip de professionals qualificats que supervisen cada element per optimitzar-lo al màxim i aconseguir el millor resultat.

Raons per adquirir una casa passiva a Terrassa

No és gaire difícil imaginar per què una casa passiva pot ser la teva solució perfecta si vols un habitatge de nova construcció a Terrassa. A més de gaudir d’una fantàstica sensació tèrmica durant tot l’any, veuràs com es redueixen les teves factures cada mes pel que fa a la despesa energètica.

Les cases passives són obres d’arquitectura i enginyeria consciencioses que et garanteixen un habitatge modern i connectat amb les noves tendències. Tindràs el control de la teva despesa mensual alhora que gaudeixes de l’eficiència energètica i fuges dels climes extrems.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat en adquirir un habitatge passiu a Terrassa, no ho dubtis, contacta amb el nostre equip de professionals, ells estaran encantats d’escoltar el teu projecte.

Per què confiar en Rumb per a la construcció de casa passiva a Terrassa?

A Rumco som especialistes en tota mena de construccions d’obra nova, reformes i cases prefabricades. Realitzem projectes d’acord amb els suggeriments i els requisits de cadascun dels nostres clients. Amb l’ajuda dels nostres experts i arquitectes, creem i renovem els espais alhora que oferim més suport i orientació durant el procés de construcció.

Gràcies a la nostra col·laboració amb Ruminteriors, podem oferir als nostres clients un servei d´interiorisme crucial per als seus projectes. D’aquesta manera, podem aprofitar al màxim l’espai disponible i oferir-vos un servei integral durant tot el procés.

Estalvi energètic

L’estalvi energètic és una demanda a la nostra societat, degut a alts preus ia despeses innecessàries. A més, el compromís de Rumb amb el consum sostenible és total. Veuràs com es redueix la factura mentre contribueixes al medi ambient.

Habitatges Innovadors

Destaquem per oferir les darreres tendències en arquitectura, de manera que podràs gaudir d’una casa moderna i adaptada a les darreres tendències. A més, el nostre equip t’assessorarà en tot moment perquè prenguis la millor decisió.

Durabilitat

Comptant amb un bon equip professional, podràs gaudir del teu nou habitatge durant molts anys. En el cas de les cases prefabricades, la durabilitat actual es compara i de vegades fins i tot sobrepassa les de construcció tradicional. Amb una casa passiva veuràs com tot es deteriora menys i, per lògica, dura més.

Materials premium

Només construïm amb els millors materials. Creiem fermament que la professionalitat i el rigor han d’anar acompanyats de la màxima qualitat. Per això, sempre comptem amb materials premium que ofereixen la millor experiència tèrmica i acabats professionals.

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis QUE OFERIM A Rumb

A Rumco comptem amb un ampli equip de professionals que et podrà ajudar amb altres projectes, a més de cases passives. Aquesta és una llista dels projectes que podem abordar:

Quin és el pressupost de casa passiva a Terrassa?

El pressupost de casa passiva dependrà de diversos factors com la qualitat dels acabats, els metres quadrats de la vivenda i el tipus de materials que es facin servir durant la construcció. Podràs sol·licitar un pressupost sense compromís contactant amb nosaltres.

Exemples de cases passives a Terrassa

Aquests són alguns dels exemples de cases passives que ja han estat construïdes per nosaltres. El nostre compromís és respectar la identitat i els desitjos de cadascun dels nostres clients

On més realitzem construcció d'habitatges passius

Treballem tant a Terrassa com a altres localitats dins de la província de Barcelona:

rehabilitació integral

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida