Habitatges passius a Terrassa

Has pensat com pot ser viure en una casa passiva a Terrassa ? Una preocupació comuna en tota persona quan decideix adquirir un nou habitatge és la comoditat que hi tindrà. Sentir-te protegit i segur a casa teva és un factor fonamental, i per això necessites passar el mínim fred o calor possible .

Quan arriben aquests mesos de l’any en què les temperatures són més extremes, és normal sentir-se incòmode a casa teva i acudir a aparells com calefaccions o aires condicionats per millorar la sensació tèrmica. Això comporta una despesa d’energia important i, per tant, una despesa econòmica que pot ser inassumible a final de mes.

A Rumco, volem oferir als nostres clients solucions modernes per a la gent moderna. Les cases passives són una de les últimes tendències en arquitectura i nosaltres hi som especialistes. A continuació, t’ho expliquem tot sobre les cases passives i per què haurien de ser una gran opció a considerar.

Obra nova casa pasiva

Com fem els nostres habitatges passius a Terrassa?

Una casa passiva ha de tenir una sèrie de característiques fonamentals per aconseguir un confort tèrmic adequat. Això s’aconsegueix amb un bon estudi previ que inclou la localització del terreny i el posterior habitatge, les dimensions d’aquest i els materials que es fan servir en la construcció.

  • En primer lloc, cal reduir la pèrdua de calor acumulada dins de la casa. Per això, cal optimitzar l’aïllament i assegurar-se que no hi hagi fuites d’aire a finestres, portes o petites esquerdes.
  • Per fer-ho, s’analitza la impermeabilitat d’aire amb proves de segellat. A més, podràs evitar l’aparició de floridura i fongs a zones amb excés d’humitat. Això ajuda a conservar millor la casa a llarg termini.
  • Els murs i terres d’una casa passiva són punts clau per garantir un òptim aïllament tèrmic. Un arquitecte especialitzat haurà d’examinar el clima de la zona i adaptar-hi murs i terres amb eficàcia.
  • Per descomptat, parar atenció a portes i finestres és també crucial. En el cas d’aquestes últimes, se solen aplicar tècniques com ara finestres de triple vidre o fins i tot miralls reflectants per evitar l’acumulació de calor.
  • Finalment, una casa passiva garanteix una ventilació eficient que farà que gaudiu d’aire net i fresc durant tot l’any. A més de ser eficaç, ha de ser equilibrat, és a dir, ha d’entrar i sortir la mateixa quantitat d’aire. Tot i que l’aire fred que entra escalfarà l’aire calent que surt, no s’han de barrejar.
  • Així, doncs, una casa passiva no hauria de necessitar sistemes convencionals de refrigeració o calefacció , i el consum anual d’energia seria un 90% inferior al d’un habitatge típic: menys de 15 kWh/m2.

En què consisteix una casa passiva?

Una casa passiva neix de la idea que la despesa energètica en aire condicionat i calefacció es pot reduir i tornar fins i tot innecessària. Això es basa en la poca eficiència de la construcció tradicional pel que fa a l’aïllament tèrmic.

Per això, una casa passiva és una casa de baix consum energètic que intenta minimitzar tot el possible les pèrdues de calor per mantenir una temperatura confortable durant tot l’any. Això només és possible gràcies a un equip de professionals qualificats que supervisen cada element per optimitzar-lo al màxim i aconseguir el millor resultat.

Raons per adquirir una casa passiva a Terrassa

No és gaire difícil imaginar per què una casa passiva pot ser la teva solució perfecta si vols un habitatge de nova construcció a Terrassa. A més de gaudir d’una fantàstica sensació tèrmica durant tot l’any, veuràs com es redueixen les teves factures cada mes pel que fa a la despesa energètica.

Les cases passives són obres d’arquitectura i enginyeria consciencioses que et garanteixen un habitatge modern i connectat amb les noves tendències. Tindràs el control de la teva despesa mensual alhora que gaudeixes de l’eficiència energètica i fuges dels climes extrems.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat en adquirir un habitatge passiu a Terrassa, no ho dubtis, contacta amb el nostre equip de professionals, ells estaran encantats d’escoltar el teu projecte.

Per què confiar en Rumb per a la construcció de casa passiva a Terrassa?

A Rumco som especialistes en tota mena de construccions d’obra nova, reformes i cases prefabricades. Realitzem projectes d’acord amb els suggeriments i els requisits de cadascun dels nostres clients. Amb l’ajuda dels nostres experts i arquitectes, creem i renovem els espais alhora que oferim més suport i orientació durant el procés de construcció.

Gràcies a la nostra col·laboració amb Ruminteriors, podem oferir als nostres clients un servei d´interiorisme crucial per als seus projectes. D’aquesta manera, podem aprofitar al màxim l’espai disponible i oferir-vos un servei integral durant tot el procés.

Estalvi energètic

L’estalvi energètic és una demanda a la nostra societat, degut a alts preus ia despeses innecessàries. A més, el compromís de Rumb amb el consum sostenible és total. Veuràs com es redueix la factura mentre contribueixes al medi ambient.

Habitatges Innovadors

Destaquem per oferir les darreres tendències en arquitectura, de manera que podràs gaudir d’una casa moderna i adaptada a les darreres tendències. A més, el nostre equip t’assessorarà en tot moment perquè prenguis la millor decisió.

Durabilitat

Comptant amb un bon equip professional, podràs gaudir del teu nou habitatge durant molts anys. En el cas de les cases prefabricades, la durabilitat actual es compara i de vegades fins i tot sobrepassa les de construcció tradicional. Amb una casa passiva veuràs com tot es deteriora menys i, per lògica, dura més.

Materials premium

Només construïm amb els millors materials. Creiem fermament que la professionalitat i el rigor han d’anar acompanyats de la màxima qualitat. Per això, sempre comptem amb materials premium que ofereixen la millor experiència tèrmica i acabats professionals.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis QUE OFERIM A Rumb

A Rumco comptem amb un ampli equip de professionals que et podrà ajudar amb altres projectes, a més de cases passives. Aquesta és una llista dels projectes que podem abordar:

Quin és el pressupost de casa passiva a Terrassa?

El pressupost de casa passiva dependrà de diversos factors com la qualitat dels acabats, els metres quadrats de la vivenda i el tipus de materials que es facin servir durant la construcció. Podràs sol·licitar un pressupost sense compromís contactant amb nosaltres.

Exemples de cases passives a Terrassa

Aquests són alguns dels exemples de cases passives que ja han estat construïdes per nosaltres. El nostre compromís és respectar la identitat i els desitjos de cadascun dels nostres clients

On més realitzem construcció d'habitatges passius

Treballem tant a Terrassa com a altres localitats dins de la província de Barcelona:

rehabilitació integral

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida