Construcció d'Obra Nova A Terrassa

Les construccions en àmbit residencial i comercial, així com qualsevol obra que anem a desenvolupar al nostre habitatge, pis o local d’oficines requereix un estudi previ, una planificació detallada i una sèrie de permisos per als que sol·licitin una empresa de construcció d’obra nova a Terrassa.

El millor en aquests casos és comptar amb una empresa experta en obra nova com Rumco. Vine i descobreix com dur a terme el teu projecte amb les màximes garanties i el millor equip de professionals.

Obra nova convencional

COM EXECUTEM ELS NOSTRES PROJECTES D'OBRA NOVA A TERRASSA?

Des de Rumco acumulem una àmplia experiència en la construcció d’obra nova a l’àmbit residencial i comercial. Durant aquests anys, hem sabut combinar la qualitat tant en projectes propis com aliens. Ens encarreguem de construir i produir projectes de vivendes particulars a qualsevol àmbit.

Des dels inicis, la totalitat de les cases que construïm d´obra nova, les executem amb el sistema constructiu tradicional, el formigó. En els darrers anys, ens hem posat com a objectiu propiciar la reducció de la petjada mediambiental. Per això, ens endinsarem en la construcció de cases passives.

Amb aquest mètode es treballa amb materials naturals, cosa que propicia que aquests habitatges siguin altament eficients entre climatització i que generin beneficis en la salut de les persones que hi viuen.

Tot i que treballem per estar cada dia més especialitzats en aquest sistema constructiu, seguim oferint la construcció tradicional des d’una perspectiva més sostenible, reduint així l’impacte que generem.

EXPERTS EN OBRA NOVA A TERRASSA

A Rumco comptem amb una àmplia experiència dins del sector de l’obra.

Desenvolupem i executem tots els nostres projectes en funció de les idees i les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Els principals projectes que duem a terme són la construcció i la rehabilitació d’espais amb l’actuació dels nostres tècnics i arquitectes per prestar el millor servei i assessorament durant tot el procés d’obra.

Gràcies a la col·laboració estreta amb Ruminteriors, oferim als nostres clients un servei d’interiorisme per als seus projectes. D’aquesta manera podem optimitzar al màxim els espais i proveir un servei completament integral a tot el procés d’execució.

Construcció totalment adaptada a LEs TEVES necesSITATS

Volem que el teu nou habitatge, local d’oficines o apartament a Terrassa sigui tan fidel com sigui possible a les teves idees. Per això, adaptem la construcció a les vostres necessitats i ajustem l’obra a la vostra economia.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns la teva idea o projecte, des de Rumco ens posarem mans a l’obra per fer-ho realitat.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST ARA

És el moment d’executar una nova obra a Terrassa. Si esteu interessats en els nostres serveis, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip de professionals us atendrà i escoltarà la vostra idea.

Per què confiar en la nostra empresa de construcció d'obra nova

És important confiar en una empresa professional perquè és l’única manera de dur a terme projectes de construcció d’aquesta mena. Serà la responsable de la qualitat i la seguretat de l’obra. En confiar en una empresa com Runco, podeu estar segurs que l’obra es realitzarà de manera professional i d’acord amb els estàndards de qualitat i seguretat necessaris.

A més, comptar amb els nostres serveis és garantia que l’obra s’executarà en el termini acordat i dins del pressupost establert.

És fonamental tenir en compte que cal comptar amb professionals amb àmplia experiència i coneixements tècnics per poder dur a terme projectes de construcció de manera eficient i eficaç.

En resum, confia en una empresa de construcció d´obra nova a Terrassa per assegurar que la construcció que s´executi sigui sempre de manera professional, segura i d´acord amb els terminis.

Materials sostenibles

És el nostre principal senyal d’identitat. Volem reduir al màxim possible la petjada de carboni, la demanda energètica a partir de dissenys, materials, la pròpia construcció i les instal·lacions totalment sostenibles.

Experiència

Som la teva empresa. Fa 20 anys que desenvolupem obres noves a Catalunya. La nostra feina, ens avala.

Seguiment deLS TERMINIS

Seràs testimoni de totes les fases i els temps d’execució de cadascuna de les fases de què es compon l’obra.

A Rumco tenim una forma de treballar en la qual fem un seguiment detallat dels nostres industrials, per tal que puguin complir els terminis que hem acordat amb tu.

CLAUS eN MÀ

Tindràs l’oportunitat de delegar totes i cadascuna de les fases de l´obra. Ens encarreguem de donar prioritat a buscar materials de primera qualitat, organitzant i gestionant totes i cadascuna de les fases fins a lliurar-te les claus del teu nou habitatge.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

DEMANA EL tEu presSupOST ara!

ALTRES servEIs de Rumco

A més de realitzar obres noves, a Runco també som especialistes en desenvolupar altres serveis com:

PRESSUPOST PER CONSTRUCCIÓ D'OBRA NOVA A TERRASSA

Tots i cadascun dels nostres pressupostos de construcció d’obra nova a Terrassa són personalitzats i ajustats a les necessitats dels nostres clients.

La quantia final del projecte dependrà de la seva envergadura, els materials que es facin servir i els terminis d’execució.

Si estàs pensant a emprendre una obra nova a Terrassa, no t’ho pensis en demana’ns pressupost sense compromís, el nostre equip de professionals estarà encantat d’escoltar la teva proposta.

Exemples d'obra nova a Sabadell

Els nostres projectes ens avalen. La millor manera de conèixer-nos i veure com treballem el dia a dia, és que vegis una sèrie d’exemples d’obres noves a Terrassa.

Descobreix de la mà de Rumco com treballem al nostre dia a dia i visualitza com serà la teva futura llar.

ON MÉS REALITZEM CONSTRUCCIÓ D'OBRA NOVA

A més de realitzar la nostra activitat a l’àmbit local, també executem obres noves en altres localitzacions repartides per tota la geografia catalana.

 

Construcció d'obra nova a Sabadell

construcció i gestió

Construcció d'obra nova a Sant Cugat

construcció i gestió 0

Construcció d'obra nova a Sant quirze

Obra nova casa pasiva

Construcció d'obra nova a Sant Gervasi

Demana el teu pressupost personalitzat i a mida