Construcció d'Obra Nova A Terrassa

Les construccions en àmbit residencial i comercial, així com qualsevol obra que anem a desenvolupar al nostre habitatge, pis o local d’oficines requereix un estudi previ, una planificació detallada i una sèrie de permisos per als que sol·licitin una empresa de construcció d’obra nova a Terrassa.

El millor en aquests casos és comptar amb una empresa experta en obra nova com Rumco. Vine i descobreix com dur a terme el teu projecte amb les màximes garanties i el millor equip de professionals.

Obra nova convencional

COM EXECUTEM ELS NOSTRES PROJECTES D'OBRA NOVA A TERRASSA?

Des de Rumco acumulem una àmplia experiència en la construcció d’obra nova a l’àmbit residencial i comercial. Durant aquests anys, hem sabut combinar la qualitat tant en projectes propis com aliens. Ens encarreguem de construir i produir projectes de vivendes particulars a qualsevol àmbit.

Des dels inicis, la totalitat de les cases que construïm d´obra nova, les executem amb el sistema constructiu tradicional, el formigó. En els darrers anys, ens hem posat com a objectiu propiciar la reducció de la petjada mediambiental. Per això, ens endinsarem en la construcció de cases passives.

Amb aquest mètode es treballa amb materials naturals, cosa que propicia que aquests habitatges siguin altament eficients entre climatització i que generin beneficis en la salut de les persones que hi viuen.

Tot i que treballem per estar cada dia més especialitzats en aquest sistema constructiu, seguim oferint la construcció tradicional des d’una perspectiva més sostenible, reduint així l’impacte que generem.

EXPERTS EN OBRA NOVA A TERRASSA

A Rumco comptem amb una àmplia experiència dins del sector de l’obra.

Desenvolupem i executem tots els nostres projectes en funció de les idees i les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Els principals projectes que duem a terme són la construcció i la rehabilitació d’espais amb l’actuació dels nostres tècnics i arquitectes per prestar el millor servei i assessorament durant tot el procés d’obra.

Gràcies a la col·laboració estreta amb Ruminteriors, oferim als nostres clients un servei d’interiorisme per als seus projectes. D’aquesta manera podem optimitzar al màxim els espais i proveir un servei completament integral a tot el procés d’execució.

Construcció totalment adaptada a LEs TEVES necesSITATS

Volem que el teu nou habitatge, local d’oficines o apartament a Terrassa sigui tan fidel com sigui possible a les teves idees. Per això, adaptem la construcció a les vostres necessitats i ajustem l’obra a la vostra economia.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns la teva idea o projecte, des de Rumco ens posarem mans a l’obra per fer-ho realitat.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST ARA

És el moment d’executar una nova obra a Terrassa. Si esteu interessats en els nostres serveis, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip de professionals us atendrà i escoltarà la vostra idea.

Per què confiar en la nostra empresa de construcció d'obra nova

És important confiar en una empresa professional perquè és l’única manera de dur a terme projectes de construcció d’aquesta mena. Serà la responsable de la qualitat i la seguretat de l’obra. En confiar en una empresa com Runco, podeu estar segurs que l’obra es realitzarà de manera professional i d’acord amb els estàndards de qualitat i seguretat necessaris.

A més, comptar amb els nostres serveis és garantia que l’obra s’executarà en el termini acordat i dins del pressupost establert.

És fonamental tenir en compte que cal comptar amb professionals amb àmplia experiència i coneixements tècnics per poder dur a terme projectes de construcció de manera eficient i eficaç.

En resum, confia en una empresa de construcció d´obra nova a Terrassa per assegurar que la construcció que s´executi sigui sempre de manera professional, segura i d´acord amb els terminis.

Materials sostenibles

És el nostre principal senyal d’identitat. Volem reduir al màxim possible la petjada de carboni, la demanda energètica a partir de dissenys, materials, la pròpia construcció i les instal·lacions totalment sostenibles.

Experiència

Som la teva empresa. Fa 20 anys que desenvolupem obres noves a Catalunya. La nostra feina, ens avala.

Seguiment deLS TERMINIS

Seràs testimoni de totes les fases i els temps d’execució de cadascuna de les fases de què es compon l’obra.

A Rumco tenim una forma de treballar en la qual fem un seguiment detallat dels nostres industrials, per tal que puguin complir els terminis que hem acordat amb tu.

CLAUS eN MÀ

Tindràs l’oportunitat de delegar totes i cadascuna de les fases de l´obra. Ens encarreguem de donar prioritat a buscar materials de primera qualitat, organitzant i gestionant totes i cadascuna de les fases fins a lliurar-te les claus del teu nou habitatge.

DEMANA EL tEu presSupOST ara!

ALTRES servEIs de Rumco

A més de realitzar obres noves, a Runco també som especialistes en desenvolupar altres serveis com:

PRESSUPOST PER CONSTRUCCIÓ D'OBRA NOVA A TERRASSA

Tots i cadascun dels nostres pressupostos de construcció d’obra nova a Terrassa són personalitzats i ajustats a les necessitats dels nostres clients.

La quantia final del projecte dependrà de la seva envergadura, els materials que es facin servir i els terminis d’execució.

Si estàs pensant a emprendre una obra nova a Terrassa, no t’ho pensis en demana’ns pressupost sense compromís, el nostre equip de professionals estarà encantat d’escoltar la teva proposta.

Exemples d'obra nova a Sabadell

Els nostres projectes ens avalen. La millor manera de conèixer-nos i veure com treballem el dia a dia, és que vegis una sèrie d’exemples d’obres noves a Terrassa.

Descobreix de la mà de Rumco com treballem al nostre dia a dia i visualitza com serà la teva futura llar.

ON MÉS REALITZEM CONSTRUCCIÓ D'OBRA NOVA

A més de realitzar la nostra activitat a l’àmbit local, també executem obres noves en altres localitzacions repartides per tota la geografia catalana.

 

Construcció d'obra nova a Sabadell

construcció i gestió

Construcció d'obra nova a Sant Cugat

construcció i gestió 0

Construcció d'obra nova a Sant quirze

Obra nova casa pasiva

Construcció d'obra nova a Sant Gervasi

Demana el teu pressupost personalitzat i a mida