CASES D'OBRA NOVA PREFABRICADES A TERRASSA ​

Fins fa uns anys, només coneixíem la tradicional manera de construir cases, a força de formigó i des de zero. Però avui dia, el paradigma al sector de la construcció ha canviat, donant pas a les cases prefabricades.

Aquest tipus de vivendes han irromput amb força. La seva reducció en els costos de construcció, la contribució al medi ambient, l’eficiència dels seus acabats i, com a més avantatge, la durabilitat de la construcció, les converteixen en un tipus d’habitatge molt a tenir en compte.

A Rumco, som experts en la fabricació de cases prefabricades a Terrassa, a més de realitzar tot tipus de reformes i rehabilitacions.

Vine i descobreix qui som i com duem a terme els nostres projectes

rehabilitació integral
construcció i gestió

Per què CONSTRUIR una casa prefabricada a Terrassa?

Els motius pels quals el millor és construir una casa prefabricada i d’alta eficiència energètica a Terrassa:

  1. Estalvi en costos de materials.
  2. Accedir a un disseny totalment personalitzat i únic, adaptat a les necessitats del client.
  3. S’aconsegueix reduir-ne el consum gràcies a l’eficiència en climatització.
  4. L’impacte mediambiental es redueix.
  5. Podràs comptar amb el millor i més eficient equip de professionals.

Experts en cases prefabricades a Terrassa

A Rumco, comptem amb una àmplia experiència en el sector dels habitatges prefabricats.

Sabem com treballar en funció de les necessitats i requeriments del client, per tal de crear la casa dels seus somnis, un espai on poder desenvolupar un projecte de vida.

Encara que tinguem una àmplia experiència en aquest tipus de construccions, no deixem d’aprendre i evolucionar dia a dia. A més, no deixem de banda les construccions més tradicionals però, des d’un prisma més sotenible.

CONSTRUCCIÓ TOTALMENT ADAPTADA A LES TEVES NECESSITATS

Només ens has de dir que vols i com t’agrada, som un equip que s’asseu amb el client a escoltar les seves necessitats.

  Un cop ja coneixem el projecte que es vol dur a terme, l’equip d’arquitectes determina quina serà la construcció que s’adapta millor a aquestes necessitats del client.

Contacta amb nosaltres

Si esteu interessats en desenvolupar un projecte d’habitatge prefabricat no ho dubteu, contacteu amb el nostre equip de professionals, ells estaran encantats d’escoltar el vostre projecte.

Per què confiar en la nostra empresa de construcció de cases prefabricades a Terrassa

Confiar en nosaltres per dur a terme el teu projecte, és assegurar-te que arribarà a bon port, es lliurarà l’habitatge en temps i forma, complint tots els terminis que s’estableixin.

A l’hora de construir el teu habitatge prefabricat a Terrassa, t’oferim tots aquests punts forts:

Construcció sostenible

No utilitzem materials que puguin fer malbé el nostre medi ambient. La base dels nostres projectes té com a pilar bàsic la utilització de materials naturals i sostenibles.

DisSENYS exclusiUS

Tots i cadascun dels nostres dissenys són únics. Treballem a cada projecte partint de zero i projectem de forma única les premisses que ens trasllada el client per convertir el seu nou espai, en un espai més habitable, més acollidor i funcional.

FiabiliTAT

El nostre equip de treball compta amb una alta taxa de fiabilitat. El treball conjunt amb els diferents departaments ens fa forts, treballant dia a dia per seguir millorant el nostre sistema constructiu.

CLAUS EN MÀ

Li donem la possibilitat al client de deixar-ho tot a les nostres mans. Prioritzem la qualitat dels materials i ens encarreguem de gestionar i organitzar totes i cadascuna de les fases de l’obra.

Demana el teu pressupost ara!

ALTRES servEIs QUE OFERIM A Rumco

Rumco és molt més que cases prefabricades a Terrassa. Descobreix tot el que podem fer per tu:

Pressupost per a construcció de cases prefabricades a Terrassa

Necessites un pressupost per al teu nou habitatge prefabricat a Terrassa? , aquest és el moment de posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre equip de professionals estarà encantat d’atendre’t i escoltar el teu projecte.

Sobre la seva base, s’establirà un pressupost detallat de l’obra, sempre ajustat a les teves necessitats.

Vine i demana el teu pressupost sense cap compromís.

Ejemplos de casas prefabricadas en Terrassa

El nostre aval, són els nostres projectes. T’oferim un ampli catàleg d’imatges on pots veure, amb tot luxe de detalls, imatges de les cases prefabricades a Terrassa, com rehabilitem edificis, les nostres reformes integrals o com dissenyem els interiors de les cases que fabriquem.

ON MÉS REALITZEM CONSTRUCCIÓ DE CASES PREFABRICADES

Al llarg d’aquests anys, Rumco ha volgut centrar-se a fer feines de cases prefabricades a Terrassa. Gràcies a aquest incansable treball de consolidar l’empresa, ens hem aconseguit posicionar a altres indrets de Catalunya, tot el Barcelonès, Vallès Occidental, Oriental i rodalies on oferim tots els nostres serveis.

 

CasEs prefabricadEs A Sabadell

rehabilitació integral

CasEs prefabricadEs A SanT Cugat

construcció i gestió

CasEs prefabricadEs A SanT Quirze

Obra nova casa pasiva

CasEs prefabricadEs A Sant Gervasi

Obra nova casa pasiva

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT I A ​​MIDA