CASES D'OBRA NOVA PREFABRICADES A TERRASSA ​

Fins fa uns anys, només coneixíem la tradicional manera de construir cases, a força de formigó i des de zero. Però avui dia, el paradigma al sector de la construcció ha canviat, donant pas a les cases prefabricades.

Aquest tipus de vivendes han irromput amb força. La seva reducció en els costos de construcció, la contribució al medi ambient, l’eficiència dels seus acabats i, com a més avantatge, la durabilitat de la construcció, les converteixen en un tipus d’habitatge molt a tenir en compte.

A Rumco, som experts en la fabricació de cases prefabricades a Terrassa, a més de realitzar tot tipus de reformes i rehabilitacions.

Vine i descobreix qui som i com duem a terme els nostres projectes

rehabilitació integral
construcció i gestió

Per què CONSTRUIR una casa prefabricada a Terrassa?

Els motius pels quals el millor és construir una casa prefabricada i d’alta eficiència energètica a Terrassa:

  1. Estalvi en costos de materials.
  2. Accedir a un disseny totalment personalitzat i únic, adaptat a les necessitats del client.
  3. S’aconsegueix reduir-ne el consum gràcies a l’eficiència en climatització.
  4. L’impacte mediambiental es redueix.
  5. Podràs comptar amb el millor i més eficient equip de professionals.

Experts en cases prefabricades a Terrassa

A Rumco, comptem amb una àmplia experiència en el sector dels habitatges prefabricats.

Sabem com treballar en funció de les necessitats i requeriments del client, per tal de crear la casa dels seus somnis, un espai on poder desenvolupar un projecte de vida.

Encara que tinguem una àmplia experiència en aquest tipus de construccions, no deixem d’aprendre i evolucionar dia a dia. A més, no deixem de banda les construccions més tradicionals però, des d’un prisma més sotenible.

CONSTRUCCIÓ TOTALMENT ADAPTADA A LES TEVES NECESSITATS

Només ens has de dir que vols i com t’agrada, som un equip que s’asseu amb el client a escoltar les seves necessitats.

  Un cop ja coneixem el projecte que es vol dur a terme, l’equip d’arquitectes determina quina serà la construcció que s’adapta millor a aquestes necessitats del client.

Contacta amb nosaltres

Si esteu interessats en desenvolupar un projecte d’habitatge prefabricat no ho dubteu, contacteu amb el nostre equip de professionals, ells estaran encantats d’escoltar el vostre projecte.

Per què confiar en la nostra empresa de construcció de cases prefabricades a Terrassa

Confiar en nosaltres per dur a terme el teu projecte, és assegurar-te que arribarà a bon port, es lliurarà l’habitatge en temps i forma, complint tots els terminis que s’estableixin.

A l’hora de construir el teu habitatge prefabricat a Terrassa, t’oferim tots aquests punts forts:

Construcció sostenible

No utilitzem materials que puguin fer malbé el nostre medi ambient. La base dels nostres projectes té com a pilar bàsic la utilització de materials naturals i sostenibles.

DisSENYS exclusiUS

Tots i cadascun dels nostres dissenys són únics. Treballem a cada projecte partint de zero i projectem de forma única les premisses que ens trasllada el client per convertir el seu nou espai, en un espai més habitable, més acollidor i funcional.

FiabiliTAT

El nostre equip de treball compta amb una alta taxa de fiabilitat. El treball conjunt amb els diferents departaments ens fa forts, treballant dia a dia per seguir millorant el nostre sistema constructiu.

CLAUS EN MÀ

Li donem la possibilitat al client de deixar-ho tot a les nostres mans. Prioritzem la qualitat dels materials i ens encarreguem de gestionar i organitzar totes i cadascuna de les fases de l’obra.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara!

ALTRES servEIs QUE OFERIM A Rumco

Rumco és molt més que cases prefabricades a Terrassa. Descobreix tot el que podem fer per tu:

Pressupost per a construcció de cases prefabricades a Terrassa

Necessites un pressupost per al teu nou habitatge prefabricat a Terrassa? , aquest és el moment de posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre equip de professionals estarà encantat d’atendre’t i escoltar el teu projecte.

Sobre la seva base, s’establirà un pressupost detallat de l’obra, sempre ajustat a les teves necessitats.

Vine i demana el teu pressupost sense cap compromís.

Ejemplos de casas prefabricadas en Terrassa

El nostre aval, són els nostres projectes. T’oferim un ampli catàleg d’imatges on pots veure, amb tot luxe de detalls, imatges de les cases prefabricades a Terrassa, com rehabilitem edificis, les nostres reformes integrals o com dissenyem els interiors de les cases que fabriquem.

ON MÉS REALITZEM CONSTRUCCIÓ DE CASES PREFABRICADES

Al llarg d’aquests anys, Rumco ha volgut centrar-se a fer feines de cases prefabricades a Terrassa. Gràcies a aquest incansable treball de consolidar l’empresa, ens hem aconseguit posicionar a altres indrets de Catalunya, tot el Barcelonès, Vallès Occidental, Oriental i rodalies on oferim tots els nostres serveis.

 

CasEs prefabricadEs A Sabadell

rehabilitació integral

CasEs prefabricadEs A SanT Cugat

construcció i gestió

CasEs prefabricadEs A SanT Quirze

Obra nova casa pasiva

CasEs prefabricadEs A Sant Gervasi

Obra nova casa pasiva

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT I A ​​MIDA