Cases D'OBRA NOVA prefabricades a Sabadell

En els darrers anys, la construcció tradicional ha experimentat una considerable baixada en benefici de les noves tendències arquitectòniques. Aquestes estan sent liderades per la construcció modular o prefabricada, que permet a moltes famílies gaudir d´un habitatge unipersonal de la màxima qualitat, reduint els costos i els temps de fabricació.

A Rumco oferim el nostre servei de construcció de cases prefabricades a Sabadell perquè puguis gaudir d’un habitatge modern, ampli i amb una gran eficiència energètica. Ens avalen els nostres anys d’experiència al sector de la construcció i les reformes, gràcies al nostre gran equip de professionals qualificats.

Per què CONSTRUIR una casa prefabricada a Sabadell?

La construcció de cases prefabricades a Sabadell s’ha convertit en una opció cada cop més atractiva per a aquells que busquen un habitatge d’alta qualitat i eficiència energètica. Hi ha diverses raons per les quals construir una casa prefabricada a Sabadell pot ser l’elecció ideal:

  • Disseny personalitzat: Des de la distribució d’espais fins als materials utilitzats, pots adaptar casa teva a les teves necessitats i gustos particulars. Això permet crear la llar dels teus somnis, totalment a mida.
  • Temps de construcció reduït: Els components de la casa es fabriquen a fàbrica mentre es realitzen els treballs de fonamentació i preparació del terreny en paral·lel. Un cop els mòduls prefabricats arriben al lloc de construcció, la instal·lació és ràpida i eficient.
  • Major eficiència energètica: Les cases prefabricades utilitzen materials i sistemes que optimitzen el consum d’energia, reduint així els costos de calefacció, refrigeració i electricitat a llarg termini. A més, moltes cases prefabricades incorporen opcions d’energia renovable, com ara panells solars, per fer-les encara més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.
  • Costos controlats: Els processos industrials utilitzats en la fabricació dels components permeten reduir els costos de mà dobra i materials. A més, en comptar amb un termini de construcció més curt, es redueixen les despeses associades al lloguer o el manteniment d’un habitatge temporal durant la construcció.

Experts en cases prefabricades a Sabadell

A Rumco ens destaquem com a experts en la construcció de cases prefabricades a Sabadell. El nostre equip està compost per professionals amb àmplia experiència al sector, els qui es dediquen a oferir solucions d’habitatge d’alta qualitat i disseny avantguardista. Ja sigui que estiguis buscant una casa prefabricada moderna, minimalista o tradicional, estem preparats per complir les teves expectatives i convertir els teus somnis en realitat.

Ens adaptem als teus requeriments

Oferim un servei de construcció de cases prefabricades totalment adaptat als teus requeriments. El nostre equip d’arquitectes i dissenyadors treballarà estretament amb tu per entendre les teves preferències i crear un projecte que reflecteixi el teu estil de vida i personalitat. Des de la distribució d’espais fins als acabats finals, cada detall serà acuradament planificat i executat per complir les teves expectatives.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat a construir una casa prefabricada a Sabadell, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de brindar-te tota la informació que necessitis i respondre totes les teves preguntes. El nostre equip d’atenció al client us guiarà al llarg de tot el procés, des de la planificació inicial fins al lliurament final del vostre nou habitatge.

Per què confiar en la nostra empresa de construcció de cases prefabricades a Sabadell

A Rumco som l’opció ideal per confiar en la construcció de casa teva prefabricada a Sabadell. La nostra empresa es destaca per diversos aspectes que ens converteixen en l’elecció encertada:

Respecte al medi ambient

Utilitzem materials ecoamigables i apliquem tècniques que minimitzen limpacte ambiental. Les nostres cases estan dissenyades per ser energèticament eficients, reduint així el consum de recursos i els costos associats. En triar-nos, contribueixes a la preservació de l’entorn i gaudeixes d’un habitatge respectuós amb el medi ambient.

Dissenys únics

Treballem amb arquitectes i dissenyadors altament capacitats que s’encarregaran de crear una casa prefabricada única ia la mida dels teus gustos i necessitats. Des de dissenys moderns i avantguardistes fins a estils més tradicionals, us oferim un ampli ventall d’opcions perquè trobeu l’estil que millor s’adapti a tu.

Confiança

Treballem amb proveïdors i constructors de confiança, assegurant l’excel·lència a cada etapa de la construcció. La teva satisfacció és la nostra prioritat, per la qual cosa ens esforcem a brindar-te un servei transparent i de confiança en tot moment.

Clau en mà

Ens ocupem dels permisos i tràmits necessaris, coordinem la logística i supervisem cada detall de la construcció. Amb el nostre servei clau en mà, pots tenir la tranquil·litat que el teu projecte estarà a mans expertes i professionals.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis QUE OFERIM A Rumb

No només construïm cases prefabricades. a Sabadell. També oferim el nostre servei de reformes integrals i reforma d’interiors, entre d’altres .

Pressupost per a construcció de cases prefabricades a Sabadell

El pressupost per construir una casa prefabricada depèn de diversos factors com la mida de l’habitatge o els materials requerits, a més del temps estimat de construcció. Sigui com sigui, a Rumco ens comprometem a oferir-te un pressupost adaptat a les teves necessitats, sense sorpreses d´última hora i amb total honestedat i transparència.

Exemples de cases prefabricades a Sabadell

El nostre aval, són els nostres projectes. T’oferim un ampli catàleg d’imatges on pots veure, amb tot luxe de detalls, imatges de les cases prefabricades a Sabadell, com rehabilitem edificis, les nostres reformes integrals o com dissenyem els interiors de les cases que fabriquem.

On més realitzem construcció de cases prefabricades

Oferim els nostres serveis a aquestes localitats dins de la província de Barcelona.

rehabilitació integral

Cases prefabricades a SanT Cugat

construcció i gestió

Cases prefabricades a SanT Quirze

Obra nova casa pasiva

Cases prefabricades a Sant Gervasi

Obra nova casa pasiva

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida