Reforma de cuines a Terrassa

Preparar el menjar, prendre’ns l’esmorzar tranquil·lament, rebre els nostres amics i menjar l’aperitiu amb una bona cervesa… Encara que sembli que no, són moltes les activitats que podem fer a la nostra cuina .

Per això a Rumco estem compromesos per reformar la teva cuina en les millors condicions i fer que sigui l’estada que et mereixes. Intentem adaptar-nos a les teves necessitats per oferir-te un servei integral que comença escoltant els teus desitjos i acaba lliurant un producte que sigui satisfactori per a tu.

No ho dubtis més i reforma la teva cuina a Terrassa amb Rumco. El nostre equip de professionals altament qualificats i amb anys d’experiència estarà al vostre servei en tot moment.

Com fem les nostres reformes de cuines a Terrassa?

A Rumb estem a punt per fer realitat la cuina dels teus somnis a Terrassa! Som una empresa especialitzada en reformes de cuina amb més de 10 anys d’experiència al sector. Volem compartir amb tu el nostre procés per garantir-te el millor resultat al teu projecte.

En primer lloc, escoltem atentament les vostres necessitats i preferències per elaborar un disseny personalitzat ia mida. Sabem que cada cuina és única i per això ens esforcem per crear un espai funcional i estètic que s’adapti als teus gustos i necessitats.

Després, seleccionem els materials de més qualitat i durabilitat, i treballem amb els millors proveïdors per oferir-te una àmplia gamma d’opcions en mobles, electrodomèstics, aixetes, taulells i més.

Un cop definit el disseny i materials, el nostre equip de professionals s’encarrega de la instal·lació i muntatge, amb la màxima cura i atenció al detall. Ens assegurem de complir els terminis acordats i de mantenir una comunicació fluida i transparent en tot moment.

Finalment, fem una revisió final per garantir que tot estigui perfecte i t’entreguem una cuina renovada, funcional i atractiva que et farà gaudir dels teus moments culinaris com mai abans.

A Rumco estem compromesos amb oferir-te la millor experiència en reformes de cuina a Terrassa , amb solucions personalitzades, qualitat en els materials i la màxima atenció al detall.

Experts en reformes de cuines a Terrassa

Els experts en reformes de cuines a Terrassa s’enfoquen a entendre les necessitats i preferències dels seus clients per dissenyar una cuina personalitzada ia mida. A més, treballen amb materials d’alta qualitat i durabilitat , per garantir que la cuina duri durant molts anys sense perdre el seu atractiu.

A Rumco comptem amb equips altament capacitats i especialitzats en cada fase del procés, des de fusters fins a instal·ladors d’electrodomèstics i lampistes. Així mateix, estem compromesos a complir amb els terminis acordats i mantenir una comunicació fluida i transparent amb els nostres clients en tot moment.

Li donem la importància que es mereix al teu cuine

És crucial contractar professionals de la remodelació que es dediquin a produir resultats de primera categoria si voleu que la vostra propietat tingui un acabat professional i d’alta qualitat.

A Rumco, ens encarreguem de tots els aspectes de les obres de remodelació, inclòs el disseny, la construcció i la finalització del projecte, assegurant-nos de fer servir subministraments de primera qualitat i col·laborant amb equips d’experts respectats. A més, proporcionem un servei personalitzat, parant especial atenció als requisits i preferències dels nostres clients a l’hora de dissenyar i construir la seva llar única.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en Rumco per al disseny del teu cuine a Terrassa?

Si estàs pensant en reformar la teva cuina a Terrassa, confiar en Rumco és la millor opció. Aquesta empresa s’ha consolidat com una de les més destacades al sector de les reformes, gràcies al seu compromís amb oferir resultats excepcionals i un tracte proper als seus clients.

Experiència i trajectòria

Rumco compta amb un equip de professionals altament capacitats i especialitzats en disseny i construcció de cuines , assegurant que cada projecte es completi amb èxit i amb un resultat final excepcional.

Garantia de satisfacció

Rumco ofereix una gran flexibilitat en els projectes , treballant amb els clients per adaptar el disseny a les seves necessitats i preferències, i garantint un procés de reforma personalitzat ia mida.

Materials premium

Rumco només utilitza materials d’alta qualitat en els seus projectes de reforma, assegurant que cada element de la cuina tingui una durabilitat i un acabat excepcional.

Compliment de terminis

Rumco es compromet a mantenir una comunicació fluida i transparent amb els seus clients , des de l’inici del projecte fins a la seva finalització, assegurant un tracte proper i personalitzat en tot moment.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumco

A més de realitzar reformes integrals, a Rumco també som especialistes en desenvolupar altres serveis com:

Pressupost per a reformes de cuines a Terrassa

A Rumco us oferirem un pressupost que s’adapti a les vostres necessitats. Aquest variarà en funció de la magnitud del projecte i els materials utilitzats durant aquest.

Exemples de cuines a Terrassa

A la nostra web podràs veure imatges de cuines que ja hem reformat. Tots els nostres clients tenen plena satisfacció i poden dir que per fi gaudeixen de la cuina dels seus somnis.

On més reformem cuines

Aquí tens una llista d’altres ciutats on Rumco presta els seus serveis:

Reformes de cuines a Sabadell

Reformes de cuines a Sant Cugat

Reformes de cuines a SANT QUIRZE

Reformes de cuines a Sant Gervasi

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida