Reformes integrals a Sant Gervasi

Tenir un pis en propietat avui dia és un privilegi del qual no tothom pot presumir. I si parlem de mantenir-lo durant molts anys, més encara. El problema ve quan aquest tipus d’immobles comencen a lluir antiquats o tenen un espai mal optimitzat.

En aquest tipus de situacions, la millor idea és optar per una reforma integral. I què millor que dur-la a terme amb una empresa experta i experimentada dins del sector com és el cas de Rumco. Aquí entenem que la teva llar és el teu refugi, i és per això que ens dediquem a brindar-te solucions integrals i personalitzades per renovar cada racó de casa teva de manera eficient i amb resultats excepcionals.

Així que, si estàs buscant una empresa de reformes integrals a Sant Gervasi que compleixi les teves expectatives i superi els teus desitjos, no busquis més. Rumco és aquí per fer realitat els teus somnis de renovació, ¡comencem a transformar la teva llar junts!

Com duem a terme les nostres reformes integrals a Sant Gervasi?

A Rumco, ens enorgullim d’oferir serveis de reformes integrals d’alta qualitat a Sant Gervasi. La nostra experiència i compromís amb l’excel·lència ens han convertit en l’opció preferida per a aquells que volen transformar els seus habitatges en espais moderns i funcionals. En aquest apartat, et mostrarem com duem a terme les nostres reformes integrals per fer realitat els teus somnis de renovació.

Comencem cada projecte amb una avaluació exhaustiva del teu habitatge. El nostre equip d’experts visita la teva llar per entendre les teves necessitats i expectatives. Ens prenem el temps necessari per escoltar les teves idees i analitzar l’estat actual de la propietat. Aquesta fase inicial ens permet elaborar un pla personalitzat i detallat per a la reforma integral.

Un cop hem recopilat tota la informació rellevant, els nostres dissenyadors experts treballen en la creació d’un projecte a mida per a la teva llar a Sant Gervasi. Considerem cada aspecte de la reforma, des de la distribució de l’espai fins als acabats i materials que millor s’adaptin al teu estil i pressupost.

A Rumco, creiem en la transparència. Presentem un pressupost detallat que inclou tots els costos associats amb la reforma integral a Sant Gervasi. T’expliquem cada partida perquè tinguis una comprensió clara de la inversió necessària per dur a terme el projecte. No hi haurà sorpreses ocultes, i ens assegurem d’ajustar-nos al teu pressupost sense comprometre la qualitat de la feina.

Un cop aprovis el disseny i el pressupost, comences amb l’execució de la reforma integral a Sant Gervasi. El nostre equip altament capacitat treballa amb eficiència i atenció al detall per garantir que el procés de renovació sigui el més fluid possible. Utilitzem materials de primera qualitat i tècniques modernes per obtenir resultats excepcionals.

Experts en reformes integrals a Sant Gervasi

Amb un equip de professionals altament capacitats i una àmplia experiència en el ruble, estem compromesos a superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte que emprenem. La nostra passió pel disseny, l’atenció al detall i la qualitat del treball ens ha portat a obtenir la confiança de nombrosos propietaris a Sant Gervasi, que han dipositat els seus somnis de renovació a les nostres mans.

Ens comprometem a complir amb els terminis establerts per al lliurament del projecte. Entenem l’important que és per a tu tornar a gaudir de la teua llar renovat al més aviat possible, per la qual cosa ens esforcem per finalitzar la reforma en els terminis acordats sense comprometre la qualitat del treball.

Tipus de reformes que realitzem a Sant Gervasi

A Rumco, oferim una àmplia gamma de serveis de reformes integrals a Sant Gervasi, adaptats a les necessitats i preferències dels nostres clients.

Cuines

La cuina és el cor de la llar, i en Rumco sabem l’important que és per a tindre una cuina funcional i estèticament atractiva. Realitzem reformes integrals de cuines a Sant Gervasi, des del disseny i la distribució de l’espai fins a la instal·lació de mobiliari, encimeres i electrodomèstics d’última generació.

Banys

Els banys són espais íntims i personals que mereixen ser renovats amb cura i estil. A Rumco, ens especialitzem en reformes integrals de banys a Sant Gervasi, on combinem disseny, funcionalitat i confort per crear oasis de relaxació dins la teva llar.

Salons

Els salons són espais de convivència i entreteniment, i a Rumco ens encarreguem de transformar-los en àrees acollidores i amb estil. El nostre objectiu és crear salons que s’adaptin a les teves necessitats i et facin sentir còmode i orgullós de rebre els teus convidats en un ambient elegant i modern.

Demana el teu pressupost ara

Per què triar la nostra empresa de reformes a Sant Gervasi?

La nostra sòlida reputació i enfocament en l’excel·lència ens converteixen en l’opció ideal per transformar la teva llar en un espai modern i funcional que reflecteixi els teus gustos i necessitats. A continuació, et presentem algunes raons per les quals la nostra empresa es destaca entre les altres:

Equip especialitzat i altament capacitat

Des d’arquitectes i dissenyadors fins a paletes i electricistes, cada membre del nostre equip exerceix un paper cabdal en l’èxit dels nostres projectes. Els nostres professionals estan compromesos amb la millora contínua i es mantenen al tant de les últimes tendències i tècniques en el món de les reformes.

Experiència comprovada en projectes reeixits

Al llarg dels anys, hem completat amb èxit nombrosos projectes de renovació que han deixat els nostres clients satisfets i felices amb els resultats. El nostre equip de professionals té el coneixement i l’habilitat necessaris per abordar qualsevol desafiament que sorgeixi durant el procés de reforma.

Enfocament centrat en la satisfacció del client

Des de la primera consulta fins a l’entrega final del projecte, treballem en estreta col·laboració amb el projecte, comunicant-nos de manera clara i transparent, per assegurar-nos que cada aspecte de la reforma reflecteixi la teva visió i estil personal.

Pressupostos transparents i competitius

Quan demanes un pressupost per a una reforma integral a Sant Gervasi, et proporcionem un desglossament detallat de tots els costos involucrats en el projecte. Els nostres pressupostos són clars, sense costos ocults, i ens esforcem per oferir tarifes competitives que s’ajustin al teu pressupost sense comprometre la qualitat del treball.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumb

A més de reformes integrals, realitzem altres serveis com disseny o decoració d’interiors, restauració de façanes, etc.

Pressupost per a reformes integrals a Sant Gervasi

A Rumco, ens enorgullim de ser experts en reformes integrals a Sant Gervasi, oferint un servei complet i d’alta qualitat per transformar per complet la teva llar o negoci. El nostre objectiu és fer realitat els teus somnis i satisfer totes les teves necessitats, per això, et garantim un pressupost a mida, honest i transparent des del principi.

Comprenem que cada projecte és únic i té requeriments específics, per la qual cosa el nostre equip de professionals altament capacitats es comprometrà a escoltar les teves idees, assessorar-te i adaptar el pressupost per ajustar-lo als teus desitjos i possibilitats. No hi ha sorpreses ni costos ocults; la nostra política és mantenir la transparència en cada etapa del procés.

Des de la primera consulta, Rumco t’acompanyarà per entendre a fons els teus objectius i preferències. Amb la nostra experiència en el sector, t’oferirem opcions i solucions creatives per optimitzar el teu espai, maximitzar la funcionalitat i millorar l’estètica. Pots confiar que utilitzem materials de primera qualitat i treballem amb proveïdors confiables per assegurar resultats excepcionals.

Exemples de reformes integrals a Sant Gervasi

Aquí pots veure exemples de reformes integrals que ja hem completat.

On més realitzem, reformes integrals

Realitzem les nostres reformes en aquestes ciutats de la província de Barcelona.

Reformes integrals a SANT QUIRZE

Reforma integral

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida