Reforma de banys a Terrassa

El bany o lavabo és un d’aquells llocs on de vegades es pensa poc, però que tenen una gran importància dins de casa teva. Tot i no ser un lloc on passis la major part del teu temps, el cert és que el lloc on cuides la teva higiene ha de ser net, acollidor i transmetre pau i tranquil·litat.

A Rumco som experts en reformes integrals de banys a Terrassa, i estem compromesos a oferir-te la millor experiència en cadascun dels nostres projectes. Des de la planificació fins a l’execució, treballem en col·laboració amb tu per assegurar-nos que les vostres idees es converteixin en realitat.

No importa la mida o la complexitat del teu projecte, a Rumco comptem amb un equip de professionals altament capacitats i compromesos amb l’excel·lència. Així que no ho pensis més i contacta’ns per començar a construir el bany dels teus somnis a Terrassa.

Com fem les nostres reformes de banys a Terrassa?

A Rumco ens enorgulleix oferir un servei integral de reformes de banys a Terrassa, que inclou des del disseny fins a l’execució final del projecte. Per nosaltres, la clau d’una reforma amb èxit és treballar en estreta col·laboració amb els nostres clients , escoltant les seves idees i necessitats, per poder crear un espai que sigui veritablement únic i personalitzat.

El primer pas en el nostre procés de reforma de banys a Terrassa és una consulta inicial amb el client, on discutim les vostres idees i necessitats per a l’espai. A partir d’aquí, el nostre equip de disseny es posa fil a l’agulla, creant esbossos i plànols detallats perquè el client pugui visualitzar el resultat final.

Quan el disseny ha estat aprovat, comencem la fase d’execució , on el nostre equip de professionals altament capacitats s’encarrega de cada aspecte de la reforma, des de la demolició i la construcció fins a la instal·lació d’accessoris i acabats.

Durant tot el procés de reforma de banys a Terrassa, ens assegurem que els nostres clients estiguin informats i actualitzats sobre el progrés del projecte. A més, treballem amb materials d’alta qualitat i seguim les darreres tendències en disseny d’interiors per assegurar-nos que el resultat final sigui de la qualitat més alta i estigui en línia amb les expectatives del client.

Experts en reformes de banys a Terrassa

A Rumco ens especialitzem en la creació de banys personalitzats i únics a Terrassa. Ens apassiona el disseny dʻinteriors i ens dediquem a transformar qualsevol espai en un lloc que reflecteixi l’estil i les necessitats dels nostres clients.

Comptem amb un equip d’experts en reformes de banys que treballen en estreta col·laboració amb els nostres clients per oferir un servei integral de principi a fi. A més, utilitzem materials d’alta qualitat i seguim les darreres tendències en disseny per garantir que el resultat final sigui impressionant i estigui en línia amb les expectatives dels nostres clients. Si busques transformar el teu bany, som la millor opció!

Li donem la importància que es mereix al teu bany

La cambra de bany és una de les estances més crucials de qualsevol casa. Hem d’esperar que sigui pràctic, acollidor i visualment agradable perquè és on comencem i acabem cada dia. Per això, a Rumco tractem cada treball de reforma de banys a Terrassa amb el respecte que es mereix.

Per construir un espai que sʻajusti a les exigències i al sentit de lʻestil dels nostres clients, ens assegurem de treballar estretament amb ells. Per crear banys que els nostres clients adorin i apreciïn només utilitzem materials de primera qualitat i ens adherim a les tendències més recents en disseny d’interiors.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en Rumco per al disseny del teu bany a Terrassa?

A Rumco comptem amb un equip d’experts altament capacitats que s’esforcen per crear espais personalitzats i únics que reflecteixin l’estil i les necessitats dels nostres clients.

Experiència i trajectòria

Tenim anys d’experiència en el disseny i construcció de banys a Terrassa, cosa que ens permet oferir solucions innovadores i eficaces.

Garantia de satisfacció

Ens enorgulleix la nostra capacitat per satisfer els nostres clients i oferir un servei de qualitat. Garantim la satisfacció total dels nostres clients.

Servei personalitzat

Ens assegurem de treballar en estreta col·laboració amb els nostres clients per crear un espai que reflectisca el seu estil i necessitats. Oferim un servei personalitzat adaptat a les necessitats de cada client.

Compliment de terminis

Ens comprometem a complir els terminis acordats per al lliurament del projecte. Ens assegurem de treballar de manera eficient per oferir resultats excepcionals en temps i forma.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumb

A més de realitzar reformes integrals, a Rumco també som especialistes en desenvolupar altres serveis com:

Pressupost per a reformes de banys a Terrassa

El nostre procés de pressupost inclou una visita inicial a l’espai per avaluar les condicions i necessitats del bany, una reunió amb el client per discutir-ne les preferències i necessitats, i una presentació detallada del pressupost que inclou tots els aspectes del projecte, des de la demolició fins a la instal·lació d’accessoris i acabats.

Exemples de banys a Terrassa

A la nostra web podràs veure imatges d’alta qualitat sobre projectes anteriors. Tots aquests clients ja gaudeixen del nou bany reformat en les millors condicions.

On més reformem banys

Aquí tens una llista d’altres ciutats on Rumco presta els seus serveis:

Reformes de banys a Sabadell

Reformes de banys a Sant Cugat

Reforma de baños en Sabadell

Reformes de banys a SANT QUIRZE

Reformes de banys a Sant Gervasi

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida