Constructora a Sant Cugat

Si alguna vegada has desitjat construir el teu propi habitatge, el més normal és que hagis reparat en què és un procés llarg i costós si no comptes amb l’ajuda d’un equip professional.

De fet, la regulació espanyola és tan estricta amb la construcció d’obra nova que si no treballes amb experts, serà difícil garantir que el teu habitatge compleixi amb tots els requisits per ser habitable. És aquí on entra Rumco, la teva empresa de reformes i obra nova a Sant Cugat i altres ciutats de la província de Barcelona.

A continuació, et mostrem com funciona la construcció d’obra nova a Sant Cugat i totes les raons per les quals confiar en Rumco és una gran idea.

Com funciona la nostra empresa de construcció a Sant Cugat?

A Rumco treballem amb un enfocament integral i professional per brindar-te un servei de qualitat en la construcció d’obra nova. El nostre procés s’adapta a les teves necessitats i garanteix que cada etapa es dugui a terme amb precisió i eficiència.

  • Consulta Inicial: comencem amb una consulta en la qual discutim les teves idees, objectius i requisits per a la construcció del teu habitatge. Analitzem la viabilitat del projecte i t’oferim orientació sobre les millors opcions disponibles.
  • Disseny i Planificació: el nostre equip d’arquitectes i dissenyadors treballa amb un disseny que s’ajusti als teus gustos i necessitats. Realitzem una planificació detallada per assegurar-nos que tots els aspectes estiguin coberts, des de la distribució de l’ espai fins a la selecció de materials.
  • Tràmits i Permisos: ens encarreguem de gestionar tots els tràmits i permisos necessaris per a la construcció a Sant Cugat. Això inclou obtenir les llicències de construcció i complir amb els requisits legals i normatius.
  • Construcció Professional: el nostre equip de constructors altament capacitats s’ encarrega de dur a terme la construcció seguint els més alts estàndards de qualitat. Et mantenim informat sobre el progrés i estem oberts a qualsevol consulta que puguis tenir.
  • Supervisió i Control de Qualitat: realitzem una supervisió constant durant tot el procés per assegurar-nos que tot estigui en ordre i compleixi amb les nostres rigoroses normes de qualitat. Ens assegurem que l’obra avanci segons el planificat i que es mantingui dins del pressupost acordat.

Experts en obra nova a Sant Cugat

Ser experts en obra nova requereix anys de professionalització i servei dedicat, sempre prestant atenció a cada detall per obtenir el millor resultat. A més, el nostre equip de treballadors es distingeix per escoltar i atendre les necessitats de cada client.

Fem realitat els teus somnis

Si alguna vegada has somiat amb la teva casa ideal, Rumco s’encarregarà de construir i donar-li vida d’una vegada per totes. Per a això, el més important és que sentis que l’immoble construït és enterament teu i que s’adequa als teus gustos i desitjos, sempre dins del possible. Per a això, el nostre equip et proporcionarà assessorament des de l’inici del projecte fins a la finalització del mateix.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en la nostra empresa a Sant Cugat

Aquí et presentem algunes raons per les quals pots confiar en la nostra empresa per a la construcció de la teva obra nova:

Ressenyes positives

La nostra reputació parla per si mateixa. Comptem amb un historial de ressenyes positives de clients satisfets a Sant Cugat i altres ciutats de la província de Barcelona. Aquestes ressenyes reflecteixen la nostra dedicació per complir i superar les expectatives dels nostres clients en termes de qualitat, professionalisme i compliment de terminis.

Referents del sector

Ens enorgulleix ser referents en el sector de la construcció a Sant Cugat. La nostra àmplia experiència i trajectòria ens han permès establir relacions sòlides amb proveïdors, experts i autoritats locals. Aquesta xarxa de contactes ens proporciona un coneixement profund dels aspectes tècnics i legals, la qual cosa ens permet oferir solucions efectives i eficients en cada etapa del procés.

Màxima personalització

Entenem que cada client és únic, igual que les seves necessitats i preferències. Per això, ens comprometem a oferir un servei altament personalitzat. Treballem amb els teus desitjos i requeriments, i adaptem els nostres dissenys i plans per reflectir el teu estil de vida i visió. La teva participació activa és fonamental en cada decisió que prenem.

Materiales de calidad

Utilitzem únicament materials de la més alta qualitat en cada projecte que emprenem. L’elecció de materials duradors i eficients no només garanteix la resistència del teu habitatge, sinó també la seva funcionalitat i estètica al llarg del temps. La nostra dedicació a la qualitat es reflecteix en cada detall de la construcció.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumb

No només ens dediquem als projectes d’obra nova, també realitzem reforma integral, interiorisme i restauració d’habitatges, entre d’altres.

Pressupost per a construcció d' obra nova a Sant Cugat

Et donarem un pressupost d’acord amb les teves necessitats, sense lletra petita i sense sorpreses d’última hora. Sabràs en tot moment el que vas pagar i obtindràs el resultat que et mereixes.

Exemples d' obra nova a Sant Cugat

Aquests són alguns exemples de projectes que ja hem dut a terme en aquesta localitat.

On més realitzem construcció
d' obra nova

Oferim els nostres serveis en aquestes ciutats dins de la província de Barcelona.

construcció i gestió

Construcció d' obra nova a SANT QUIRZE

Construcció d' obra nova a SanT GERVASI

Obra nova convencional

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida