Constructora a Sant Gervasi

Tot i que la compravenda de pisos i xalets ja construïts és l’opció majoritària per als ciutadans, cada vegada més persones s’animen a construir la seva llar totalment des de zero. Això és el que es coneix com a obra nova i ofereix múltiples avantatges, sempre que es dugui a terme per un equip professional amb experiència en el sector.

Per a això, Rumco posa a la teva disposició el seu servei de construcció d’obra nova. Si busques una constructora a Sant Gervasi, som la teva millor opció. El nostre reputat equip d’experts realitzarà el procés pas per pas, brindant-te la màxima atenció i assegurant un resultat professional.

Ens distingeix el nostre ús de materials de la més alta qualitat, la nostra escolta activa als desitjos del client i una metodologia de treball que assegura el lliurament en el termini acordat i sempre amb un resultat d’acord amb les teves expectatives.

La nostra metodologia de treball

A Rumco, la nostra metodologia de treball es fonamenta en l’excel·lència i la satisfacció del client. Quan tries la nostra constructora a Sant Gervasi per dur a terme la teva obra nova, pots esperar el següent:

  • Consulta inicial: comencem el nostre procés amb una consulta inicial detallada, on escoltem atentament les teves idees, necessitats i desitjos. Entendre les teves expectatives és fonamental per crear un projecte que s’ajusti a la teva visió.
  • Disseny personalitzat: el nostre equip d’experts en disseny i arquitectura treballarà estretament contigo per crear un pla personalitzat que reflecteixi les teves preferències i s’adapti al teu pressupost.
  • Selecció de materials d’ alta qualitat: utilitzem només materials de la més alta qualitat en cada fase de la construcció. Això garanteix la durabilitat i l’aspecte excepcional de la teva nova llar.
  • Planificació i execució precisa: la nostra planificació és rigorosa, i ens assegurem que el projecte avanci d’ acord amb els terminis acordats. L’ execució de l’ obra es realitza de manera eficient i professional.
  • Comunicació constant: mantenim una comunicació oberta i constant durant tot el procés. Estem disponibles per respondre les teves preguntes i abordar qualsevol inquietud que puguis tenir.
  • Control de qualitat: realitzem controls de qualitat rigorosos en totes les etapes de la construcció per garantir que el resultat final compleixi amb les teves expectatives i els nostres estàndards d’excel·lència.

Experts en obra nova a Sant Gervasi

A Rumco, estem orgullosos de poder comptar amb una dilatada trajectòria en el sector de la construcció. Des dels nostres inicis, el nostre compromís és que cada projecte es creï i realitzi d’acord amb els suggeriments i requisits de cadascun dels nostres clients.

Els nostres principals projectes inclouen la construcció i renovació de llocs, utilitzant les habilitats dels nostres tècnics i arquitectes per oferir el major suport i orientació al llarg de tot el procés de treball.

Oferim als nostres clients un servei de disseny d’interiors per als seus projectes gràcies a la nostra estreta col·laboració amb Ruminteriors. D’aquesta manera, podem aprofitar al màxim l’espai disponible i oferir un servei integral durant tot el procés d’execució.

Adaptabilitat a les necessitats de cada client

Cada client és un món i nosaltres ho sabem bé. Durem a terme cada projecte tenint en compte les teves necessitats específiques i no farem res que tu no hagis aprovat prèviament. Només així aconseguirem la teva total satisfacció amb el resultat.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en la nostra constructora a Sant Gervasi

Ens distingeix una dilatada trajectòria professional i una llarga llista de clients satisfets. Cada pas que donem es pren en base a la decisió conjunta d’un gran equip, amb un rigorós estudi al darrere.

Dilatada experiència

La nostra dilatada experiència en el sector de la construcció ens ha permès perfeccionar la nostra artesania i oferir als nostres clients resultats excepcionals. Confia en nosaltres per dur a terme la teva obra nova amb l’experiència que només dècades al camp poden proporcionar.

Qualitat/preu

A Rumco, creiem a oferir la millor relació qualitat-preu en cada projecte que emprenem. Utilitzem materials d’alta qualitat i mètodes de construcció eficients, la qual cosa ens permet brindar-te una llar de qualitat sense desviar-nos del teu pressupost.

Lliurament en terminis

Som coneguts per complir rigorosament els terminis acordats. Sabem que la puntualitat és essencial en qualsevol projecte de construcció, i ens esforcem per lliurar la teva obra nova en el temps estipulat, perquè puguis gaudir de la teva nova llar sense demores innecessàries.

Clients satisfets

La satisfacció del client és el nostre principal indicador d’èxit. Comptem amb una extensa llista de clients satisfets que donen suport a la qualitat de la nostra feina i la nostra dedicació a fer realitat els seus somnis d’una llar a mida a Sant Gervasi.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumb

A més de la construcció d’obra nova, duem a terme altres serveis com reformes integrals, decoració d’interiors i modelatge 3D.

Pressupost per a construcció d' obra nova a Sant Gervasi

Si et preocupa el pressupost per a la teva obra nova, has de saber que en Rumco t’oferirem un preu adaptat a les teves possibilitats. Sabràs el que pagues en tot moment sense sorpreses d’última hora.

Aquí podràs veure exemples de projectes d’obra nova que ja hem acabat a la teva ciutat.

On més realitzem construcció
d' obra nova

A més de realitzar la nostra activitat a l’àmbit local, també executem obres noves en altres localitzacions repartides per tota la geografia catalana.

construcció i gestió

Construcció d' obra nova a SANT QUIRZE

Construcció d' obra nova a SanT GERVASI

Obra nova convencional

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida