Constructora a Sabadell

Iniciar un procés constructiu de zero és un treball costós. Aconseguir realitzar de manera correcta tots els tràmits administratius, fer els passos en la direcció correcta i no equivocar-se per obtenir el millor resultat només és possible si es compta amb un equip especialitzat que pugui assessorar-nos.

Rumco és la teva empresa constructora d’obra nova a Sabadell. Comptem amb professionals altament qualificats que donaran tots i cadascun dels passos perquè aconsegueixis la llar dels teus somnis.

Des de la planificació de l’obra, l’obtenció de permisos, fins a la fonamentació, construcció i acabats del teu habitatge, amb Rumco tindràs la millor qualitat possible i un tracte excepcional i personalitzat segons les teves necessitats.

La nostra metodologia de treball

A Rumco, tenim una gran experiència en el desenvolupament tant de nous habitatges com de negocis. Al llarg dels anys hem sabut combinar la qualitat tant en iniciatives pròpies com alienes. Construir i fabricar projectes d’habitatges privats en qualsevol sector és la nostra responsabilitat.

Sempre hem utilitzat formigó, el material de construcció estàndard, per construir tots els nostres habitatges. En els últims anys ens hem proposat reduir el nostre impacte ambiental. Per això estem iniciant la construcció d’habitatges passives.

En utilitzar materials naturals, podem construir aquests habitatges amb una excel·lent eficiència de climatització i millorar la salut dels qui hi viuen.

Seguim oferint una construcció tradicional des d’una perspectiva més sostenible, malgrat els nostres esforços per especialitzar-nos més en aquest sistema de construcció, minimitzant l’impacte que tenim.

Experts en obra nova a Sabadell

A Rumco, estem orgullosos de poder comptar amb una dilatada trajectòria en el sector de la construcció. Des dels nostres inicis, el nostre compromís és que cada projecte es creï i realitzi d’acord amb els suggeriments i requisits de cadascun dels nostres clients.

Els nostres principals projectes inclouen la construcció i renovació de llocs, utilitzant les habilitats dels nostres tècnics i arquitectes per oferir el major suport i orientació al llarg de tot el procés de treball.

Oferim als nostres clients un servei de disseny d’interiors per als seus projectes gràcies a la nostra estreta col·laboració amb Ruminteriors. D’aquesta manera, podem aprofitar al màxim l’espai disponible i oferir un servei integral durant tot el procés d’execució.

Adaptabilitat a les necessitats de cada client

Volem que el teu nou pis, lloc de treball o zona de Barcelona sigui el més fidel possible a la teva visió. Per això, modifiquem el projecte les vegades que sigui necessari per adaptar-lo a les teves necessitats i a la teva situació econòmica.

Posa’t en contacte amb nosaltres amb el teu projecte o concepte, i Rumco es posarà mans a l’obra per convertir-lo en realitat.

Demana el teu pressupost ara

Per què confiar en la nostra empresa de construcció d'obra nova

A continuació, et presentem algunes de les raons per les quals som l’elecció preferida en el sector de la construcció.

Qualitat en cada projecte

A Rumco, la qualitat és la nostra màxima prioritat en cada projecte que emprenem. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i experimentats que supervisen cada detall de l’ obra nova a Sabadell. Des de la selecció de materials fins a l’ execució dels treballs, ens assegurem que tot estigui a l’ alçada dels més alts estàndards de qualitat.

Contacte amb el client

A Rumco, valorem la comunicació oberta i transparent amb els nostres clients. Des de l’ inici fins a la finalització del projecte, mantenim un estret contacte amb el progrés de la teva obra nova a Sabadell. El nostre equip està sempre disposat a escoltar les teves inquietuds, respondre les teves preguntes i considerar els teus comentaris.

Compliment de lliuraments

La nostra eficiència en la gestió de recursos i la planificació meticulosa ens permeten garantir que cada fase de la construcció es completi puntualment. Sabem el valuós que és el seu temps, i treballem àrduament per assegurar-nos que el seu projecte es materialitzi segons el programat.

Clients satisfets

La satisfacció del client és el millor aval del nostre treball a Rumco. Al llarg dels nostres anys d’experiència en la construcció d’obra nova a Sabadell, hem tingut el privilegi de comptar amb clients satisfets que donen suport a la nostra tasca. La confiança que han dipositat en nosaltres ens impulsa a seguir superant-nos i brindant serveis d’excel·lència.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Fèlix Sen
Fèlix Sen
16/05/2023
Rumco està format per un equip molt professional que van fer el que el procés fos molt fàcil.
Clara Massó
Clara Massó
15/05/2023
He treballat amb Rumco com a interiorista i puc dir que és tracta d'una constructora seria. Es preocupen pels resultats de l'obra i sempre busquen treballar amb els millors professionals.
Chantal Romeo Ruiz
Chantal Romeo Ruiz
14/05/2023
Equipo muy profesional
Alberto Gomez Gomez
Alberto Gomez Gomez
14/05/2023
Muy buenos profesionales. Ningún problema con ellos, todo rápido y sencillo
Adrián Jimeno
Adrián Jimeno
13/05/2023
El trato es muy cercano y personalizado, cumplen fechas de entrega y para la calidad y acabado de los materiales nos pareció un precio super razonable. Marc se adaptó muy bien a nuestras necesidades.
Aleix Grau
Aleix Grau
12/05/2023
Son un gran equipo de profesionales! Muy buen servicio y calidad!
alejandro marin ruiz
alejandro marin ruiz
12/05/2023
Mi pareja y yo buscábamos reformar una casa antigua y teniamos dudas si hacerlo por nuestra cuenta o contratar a una empresa constructora que nos hiciera una llaves en mano. Tras comparar varios presupuestos decidimos contar con Rumco para la obra y el resultado fue inmejorable. Planificaciones semanales con estatus de trabajos realizados y a realizar, transparencia en todo momento y, lo mas importante, precios muy razonables y competentes. Sin duda, contare con el equipo Rumco para cualquier otra reforma a futuro.
Nuria Cebrian
Nuria Cebrian
10/05/2023
Servicio excelente con un trato muy cercano. Hemos hecho una reforma completa de nuestra vivienda y estamos encantados con el resultado final, nos han ayudado y aconsejado en todo momento. Han cumplido con los plazos establecidos. La verdad que da gusto trabajar con ellos. Sin duda contaremos de nuevo con ellos para futuros arreglos.
Xavi Garcia
Xavi Garcia
10/05/2023
Estuvimos mirando muchas empresas por la zona, teníamos claro lo que queríamos pero afrontar una reforma es complicado. Marc y Anna nos atendieron muy bien desde el minuto 0, muy profesionales, fueron los artificies de nuestro proyecto, le dieron forma y color a nuestros sueños. Destacaría la dedicación plena, el sentirse en buenas manos, la profesionalidad de todo su equipo, la cercanía, el rigor y el desempeño en la ejecución de sus proyectos. Recomendados 100%

Demana el teu pressupost ara

Altres serveis de Rumb

A més del servei de construcció d’obra nova, també som especialistes en reformes integrals, disseny d’interiors i assessorament tècnic sobre qualsevol projecte que tinguis en ment.

Pressupost per a construcció d' obra nova a Sabadell

Et donarem un pressupost detallat i centrat en les teves necessitats. Serem honestos i transparents en tot moment, amb un preu definitiu sense sorpreses d’última hora.

Exemples d' obra nova a Sabadell

Aquests són alguns exemples de projectes d’obra nova que ja hem realitzat a Sabadell.

On més realitzem construcció
d' obra nova

A més de realitzar la nostra activitat a l’àmbit local, també executem obres noves en altres localitzacions repartides per tota la geografia catalana.

construcció i gestió

Construcció d' obra nova a Sant Cugat

construcció i gestió 0

Construcció d' obra nova a SANT QUIRZE

Construcció d' obra nova a SanT GERVASI

Obra nova convencional

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida