Nova vida per a una casa sense perdre l’essència de la seva època

DESCRIPCIÓ

En aquesta casa del centre de Terrassa ens van encarregar una reforma integral, ja que la família de 6 persones tenien unes necessitats que requeria fer molts canvis.
Els propietaris d’aquesta casa ens van demanar una reforma integral sense perdre l’essència de la casa, construcció típica dels anys 50, sostres alts, motllures, arcades als passadissos, escales amb curvatura, etc.
Hem intentat mantenir aquesta essència clàssica, però actualitzant els espais a la vida actual.
La cuina, menjador i sala d´estar s´han col·locat a la planta superior, ja que és aquí on tenim la terrassa. Eliminem totes les parets i s’ha fet un espai obert i diàfan de la cuina, menjador i sala d’estar, aconseguint que cada element tingui el seu espai diferenciat tot i estant en un de comú.
Aquesta planta gaudeix de molta llum gràcies a la gran quantitat de finestres i gràcies a la claraboia que es va fer sobre l’escala per donar llum tant a aquesta planta com a la inferior.
En aquesta casa podríem dir que el centre neuràlgic és l’escala. Element que hem volgut destacar, ja que és el nostre enllaç amb anys anteriors i és el punt comunicador amb tots els espais.
A la planta inferior trobem els dormitoris i el despatx.
L’habitació principal consta de vestuari, tocador, dormitori i bany. En aquest vam voler donar un toc elegant tractant-ho amb tons beix i negre.
Tot el mobiliari de la casa ha estat curosament dissenyat i fet a mida.
Ha estat un plaer dur a terme aquesta feina, tant pel plaer de veure el resultat d’una feina molt feta, com per la relació immillorable mantinguda amb els clients.