ReformEs A Barcelona

Experts en ReformEs A Barcelona

RUMCO és una empresa dedicada a la construcció i rehabilitació d’espais. Amb més d’un centenar de projectes desenvolupats, Rumco neix de l’empresa mare, RUMINTERIORS, despatx d’interiorisme amb més de 20 anys d’activitat al sector.

A causa de l’evolució i la demanda del sector, fa dos anys prenem la decisió de diferenciar les dues activitats i així poder oferir els nostres serveis d’una manera més específica segons les necessitats dels nostres clients.

Tot i actuar amb noms comercials diferents, tots els nostres projectes passen per les mans de l’equip de RUMINTERIORS, analitzant-los amb una percepció des de la branca de l’interiorisme i oferint així un servei diferencial dins del sector de la construcció.

La qualitat, el servei i el tracte amb el client són les nostres premisses principals.

Els nostres serveis de reformes a Barcelona

Oferim una àmplia gamma de serveis al sector de la construcció, rehabilitació d’espais i reforma d’habitatges. Vine i descobreix tots els nostres serveis de reformes a Barcelona

A Rumco comptem amb una àmplia experiència en rehabilitacions integrals de vivendes, rehabilitacions parcials i ampliacions.

La nostra missió principal és aportar una millora de l’espai, desenvolupant projectes des de zero, i plasmant la idea del client.

Duem a terme la reforma del teu habitatge.

Cadascun dels nostres projectes està assignat a un membre del nostre equip, que actuarà en qualitat de responsable, seguint el procés diàriament, fent d’interlocutor entre totes les parts implicades.

El bany és l’estada que es reforma més en un habitatge. Coneixedors d’aquest fet, a Rumco aportem solucions per al teu bany, oferint-te una reforma integral del mateix, amb els millors materials del mercat.

T’orientem per escollir entre els millors lavabos, miralls, mobles de bany o il·luminació.

Creem la cuina dels teus somnis, espais únics on poder desenvolupar la teva vida diària.

Per això, tenim en compte tots els elements i materials que han de compondre una bona cuina. Sempre respectant les indicacions i desitjos del client. Vine i coneix com el nostre equip planifica i escull els millors materials per crear la teva cuina ideal.

COM SÓN ELS NOSTRES PROJECTES DE REFORMES A BARCELONA?

Tots els nostres projectes tenen el segell de Rumco. Treballem per fer de casa teva un espai únic, amb un distintiu especial que farà que et sentis a casa més que mai.

Posem a la disposició dels nostres clients projectes de canvis d’ús, gestionem projectes des de zero, obres noves o rehabilitacions d’edificis.

DESCOBREIX ELS NOSTRES PROJECTES DE REFORMES A BARCELONA

Si t’interessa conèixer com duem a terme la nostra feina, no dubtis a visitar el nostre lloc web i comprovar, de primera mà, com són els nostres projectes de reformes i construcció a Barcelona

 

DESCOBREIX ELS NOSTRES ALTRES SERVEIS

A més dels nostres serveis de rehabilitació integral, reformes en habitatges i banys, també us oferim altres serveis que us poden interessar.

També som experts en construcció d´obra nova a Barcelona. Al començament, la construcció dels habitatges els realitzem amb el tradicional mètode de formigó.
Actualment, hem posat en marxa obres amb l’objectiu de reduir al màxim la petjada al medi ambient, desenvolupant habitatges de construcció passiva.

La rehabilitació dels edificis és un altre dels nostres punts forts. Realitzem tota mena de reformes en espais com pisos i cases, per tal de millorar i adaptar la idea que ens trasllada el client.
Treballem per crear una distribució harmònica, millorar la il·luminació i l’estètica del lloc, premisses que són el nostre senyal d’identitat per convertir l’espai en més habitable, acollidor i funcional.

 

No només elaborem projectes des de zero o reformes integrals dhabitatge, també desenvolupem projectes on les cases prefabricades tenen tot el protagonisme.
Si vols que construïm el teu nou habitatge i que en fem un espai inoblidable, nosaltres ho fem possible gràcies al nostre equip de professionals.

Els canvis dús han de ser realitzats segons els requisits exigits per la legalitat urbanística de cada municipi.
Gràcies al nostre equip de control tècnic, amb àmplia experiència en la redacció de projectes per canviar l’ús de local a habitatge, no t’hauràs de preocupar de res més.

PRESSUPOST DE REFORMES A BARCELONA SENSE COMPROMÍS

Si estàs interessat en fer reformes a Barcelona, ​​no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals. Estaran encantats d’elaborar un pressupost a mida sense cap compromís.

TELÈFONS
Oficina: +34 937894675
Marc: +34 679224938 

SUBSCRÍU-TE PER SABER TOTES LES NOSTRE OFERTES

Carrer del Vall, 5, 08221 Terrassa, Barcelona

Necessites un servei d'interiorisme a Barcelona?

Si a més de necessitar una reforma, estàs buscant una empresa que faci serveis d’interiorisme a Barcelona, ​​a Ruminteriors, t’oferim el millor servei, amb un equip de professionals al capdavant referent al sector. Estarem encantats d’atendre’t i escoltar la teva proposta.