Reforma duna cuina: amplitud i comunicació

DESCRIPCIÓN

Partint que la distribució d’aquesta cuina era correcta, el repte de la reforma ha estat assolir el màxim de millores possibles. I així ha estat. S’ha dissenyat un mobiliari pràctic, amb més capacitat, integrant els electrodomèstics per donar més amplitud i uniformitat a l’espai.

Aquesta cuina té comunicació a través d´un distribuïdor i del menjador.

La petita part d’obra que s’ha realitzat ha estat ampliant l’obertura de la cuina-menjador, col·locant una porta corredissa per unir més aquests dos espais.

Gràcies a l’amplitud d’aquesta cuina ha permès fer una gran zona de treball i s’ha col·locat una taula amb gran capacitat per estar còmodament tota la família, fent que sigui una zona de gran utilitat.

La cuina també té comunicació amb la gran terrassa on anteriorment Ruminteriors ja la va reformar fent un espai per a la barbacoa, pèrgola, zona de menjar i estar més zona d´enjardinament.

El blanc i la fusta són les característiques estètiques principals que defineixen aquesta àmplia cuina i oberta a la resta d’espais que l’envolta. Gràcies als propietaris per confiar en Ruminteriors, les reformes que hem realitzat i les que estan en projecte.