Conjunció entre espais

DESCRIPCIÓN

Com donar amplitud a una entrada si tenim una paret que ens priva de llum natural?

En aquest pis hem tingut el repte d’eliminar la sensació d’entrada petita i donar lluminositat.

L’envà divisori entre entrada i menjador era l’obstacle que teníem. Així que ho hem substituït per una divisió de vidre i fusta que ens separa les dues estances, però alhora tenim molta amplitud només entrar al pis.

La nova estètica de l´entrada segueix amb el nou mobiliari del menjador, utilitzant uns colors uniformes per aconseguir el màxim de conjunció amb els espais.

Noves cadires, nova taula, nou sofà, noves cortines i nova il·luminació. Tot això per crear un nou ambient ampli, lluminós i confortable. L’habitació doble també ha estat seguint la mateixa línia estètica i cromàtica que el menjador.